Kezdőlap AKTUÁLIS Nostradamus jóslatai 2024-re

Nostradamus jóslatai 2024-re

Hirdetés

Athos Salomé egy brazil médium, akit világszerte az élő Nostradamusnak neveznek,  jelenleg Károly király jövőjével kapcsolatos aggodalmai vannak.

 

Hirdetés

Előrejelzése szerint jövőre komoly egészségügyi problémákkal kell majd szembenéznie a királynak, és elképzelhető, hogy le kell mondania a trónról.

Ezenkívül azt is megjósolta, hogy ha Károly lemond a trónról, akkor nem feltétlenül Vilmos herceg javára teszi ezt. Ezzel kapcsolatban nem részletezte további információkat vagy okokat, de úgy tűnik, hogy újabb politikai vagy családi dinamikákat vetít előre.

Érdekes, hogy korábban a koronázás előtt Athos Salomé úgy nyilatkozott, hogy az uralkodó és fia, a walesi herceg kiváló kapcsolatban vannak egymással.Ez azt sugallhatja, hogy a jelenlegi helyzetben ismétlődő változások és események várnak a brit királyi családra. Fontos megjegyezni, hogy ilyen jövendölések és jóslatok mindig vitatottak és bizonytalanok, és a jövőt nehéz előre megjósolni.

Arra azonban figyelmeztetett, hogy a királynak “különösen vigyáznia” kell az egészségére, amellyel “problémák merülhetnek fel”.

A misztikus a Daily Starnak azt nyilatkozta: “III. Károly királynak vigyáznia kellene egészségére, mert húgyúti, és bélproblémái is adódhatnak, és a prosztatájával is gond lehet.Hozzátette: “Jobb, ha most vigyáz, ha nyugodtan akar uralkodni.”

A jós szerint a király korai lemondásra kényszerülhet, ahogy kifejtette: “Mostantól kezdődik a visszaszámlálás.

“Kiderül, hogy a király 2024 és 2025 között hatalmon marad-e.”

Az uralkodót Salomé „stratégiai gondolkodású intelligens emberként” jellemezte.

Hirdetés