Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Nézd meg hol van rajtad felesleg és megmondjuk hogy szabadulj meg tőle!

Nézd meg hol van rajtad felesleg és megmondjuk hogy szabadulj meg tőle!

Egy kutatás bebizonyította, hogy az elhízásnak 6 fajtája létezik, amelytől 6 különböző módon lehet megszabadulni. Ha már régóta szenvedsz a fölösleges kilóktól és még nem találtad meg a megoldást, pedig kipróbáltál már mindent, akkor mi most segítünk neked!

 

Nézd meg a képen látható típusokat, válaszd ki azt, amelyikre leginkább hasonlítasz és olvasd el a problémád megoldását!

  1. Étel miatti elhízás

A leggyakoribb típus szerte a világon. Túl sok cukrot és túl sok ételt fogyasztasz, amire a legegyszerűbb megoldás nem mást, mint csökkentened kell a bevitt étel mennyiségét és gyakoriságát, és ha lehetséges, naponta legalább fél órát mozognod kellene.

  1. “Ideges gyomor”

A szorongás, a stressz és a depresszió okozza az elhízásodat. Számodra addig minden fogyókúrás módszer hatástalan lesz, amíg ezen az életmódon nem változtatsz.  1. Glutén miatti elhízás

Azokat a nőket érinti leginkább ez az elhízás, akik serdülőkorban vannak, vagy valamilyen hormonális egyensúlytól szenvednek. Kerülni kell a dohányzást, az alkoholt és a hosszabb ideig tartó ülést. Olyan edzéseket kell csinálni, amelyben kisebb súlyokat használhatunk.

  1. Metabolikus elhízás

Azok az emberek, akiknek a gyomra duzzadt és egy léggömbre hasonlít, az alkohol vagy légzési nehézségek miatt nem képesek fogyni. Ajánlott változtatni ezen, hisz ez hosszú távon nem tesz jót.  1. Vérkeringés miatti elhízás

Ez a típus általában genetikailag örökölt elhízás. Ez történik terhesség, túlzott lábdagadás esetében. A futás vagy a lépcsőzés jelenti a problémánk megoldását.

  1. Elhízás inaktivitás miatt

Ezt a fajta elhízást általában egy olyan szerv okozza, ami nagyon aktív volt a múltban. Meg kell vonni bizonyos ételek fogyasztását, hogy az anyagcserénk hatékonyabban tudja elégetni a fölösleges zsírt.

Szerző: tudasfaja.com

loading...