Kezdőlap OTTHON KREATÍV Nem volt elég pénzük házat venni, ezért átalakították a pajtájukat. Olyan meseszép...

Nem volt elég pénzük házat venni, ezért átalakították a pajtájukat. Olyan meseszép lett, hogy most mindenki ezt akarja megvenni!

Mindenki szeretne időnként elvonulni a város zajától és nyugalomban, természet közelben eltölteni az idejét. Ha van egy hétvégi házunk valahol, az olyan érzést nyújt, mintha a gondjaink elől menedékre találhatnánk, amikor csak akarunk.

 

Ami ennél is jobb lehet, az az, ha vidéken, egy félreeső területen, a természet lágy ölén tudunk magunknak házat építeni és ott leélni mindennapjainkat. Ha elég fifikásak vagyunk és van szemünk a széphez, akkor az a legjobb megoldás, hogy egy már meglevő épületet újítunk fel, jóval pénzkímélőbb módon.

Ez a memphis-i páros, Jesicca és Kevin hasonló elképzeléssel vették meg egy barátjuk földterületét és az azon álló hatalmas pajtát, amit némi segítséggel bámulatos otthonná varázsoltak.

Álomotthon egy tanyasi pajtából

Fontos volt a pár számára, hogy a természethez lehető legközelebb éljenek. A környezethez a háznak is passzolnia kellett. Mintha az épület és a táj tökéletes harmóniában lenne egymással. A jellegzetes pajtaformát is megőrizték.

Az igazán stílusos konyha ötvözi a rusztikus és a modern jegyeket. Az ízlésesen kiválasztott kő hatású márvány, a fa székek és egyéb fém berendezési tárgyak remekül mutatnak együtt. A nagy ablakok rengeteg fényt engednek be.


A mennyezet magasan van, így a belső tér kellően tágas. A plafontól padlóig húzódó ablakok az egész házat fényárban úsztatják. Innen sem hiányozhat a rusztikus külső. Mesésen néz ki!
A főzőfülke mindkét oldalán eltolható régi pajta ajtók találhatóak, amelyek még inkább segítik a helykihasználást és igazán egyedi megjelenést biztosítanak.

Mivel Jessica imád baráti összejöveteleket szervezni, ezért arra is figyeltek, hogy minden helyiségben jól elférjenek a vendégek. Itt biztosan senki nem fogja a helyszűke miatt feszélyezve érezni magát.A vendégszobába lépve olyan érzésünk támad, mintha csak egy kosztümös filmbe libbentünk volna be. Igazán romantikussá varázsolták a helyet a kis virágos függönnyel és a kiegészítőkkel sem estek túlzásba. Tökéletes!

Az emeletes ágyakkal igyekeztek minél jobban kihasználni a rendelkezésre álló helyet. Ebből is látszik, hogy nagyon szívesen látnak vendégeket, amire kellően fel is akartak készülni.

Ez a mosdókagyló úgy tűnhet, hogy kőből készült, de valójában beton adja az alapját, amit gyakorlatilag félig nyersen, eldolgozatlanul hagytak a természetesebb hatás érdekében.

Egy tanyasi ház nem is lenne az igazi egy nagy és kényelmes veranda nélkül. Itt is sokan helyet foglalhatnak és még szabadtéri sütögetésre is alkalmas.Egy ilyen házra senki nem tudna nemet mondani. Aki itt él, úgy érezheti, hogy minden napja valóságos nyaralás.

tudasfaja.com

loading...