Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Nem kell kidobni a beszürkült műanyag székeket, asztalokat! Hófehérré varázsolható egyszerű házi...

Nem kell kidobni a beszürkült műanyag székeket, asztalokat! Hófehérré varázsolható egyszerű házi módszerekkel!

Több módszert is ajánljuk! Egyik sem drága, viszont nagyon hatékony! Ugye ismerős a látvány? A szabadban hagyott műanyag székek szürkésen elszíneződnek. Egy kis munkával szinte újszerűvé varázsolhatjuk!

Ugye ismerős ez a látvány? Felhozod tavasszal a pincéből a műanyag kerti bútort és elájulsz a látványától. Nem csak poros, de még ráadásul be is szürkült. Persze ez a szindróma idővel minden kerti műanyag széket, asztalt megbetegít. Még azokat is, amik teljesen tiszta és meleg helyen voltak tárolva a télen.

Ilyenkor sem kell pánikba esni vagy azonnal kidobni őket, mert mutatunk 4 olyan szuper módszert, amivel el tudod tüntetni ezt a szürkeséget az amúgy fehér bútoraidról. Egyik sem drága és ezek a szerek minden háztartásban megtalálhatók, úgyhogy még új vegyszert sem kell megvenned a tisztításhoz.

1. módszer: egy vödör vízbe tegyél ecetet és mosogatószert (pl. Jar). Finomabb fém dörzsivel dörzsöld át alaposan.

2. módszer: Domestossal alaposan dörzsöld át.  Hagyd hatni egy félórát, és utána egy erős dörzsis szivaccsal  tisztítsd át.

3. módszer: Fújd le hideg zsíroldóval. Hagyd hatni legalább fél óráig. Utána jól át kell törölgetni!

4. módszer: Fújd le SZAVO penész elleni szerrel, 5 perc ható idő után öblítsd le és kész!

A fent felsorol lehetőségek közül válassz ki egyet és azt próbáld meg.
TIPP: mielőtt nagyban nekivágnál a munkának, próbáld ki az általad választott szert, hogy hat. A műanyag székek alapanyaga sem egyforma!

loading...