Kezdőlap AKTUÁLIS Nem hittünk a szemünknek – Ő az elhunyt Bajor Imre 27 éves...

Nem hittünk a szemünknek – Ő az elhunyt Bajor Imre 27 éves fia, mintha ikertestvérek lennének

Bajor Imre legendás magyar színész kilenc éve már, hogy eltávozott, de a családja életében és a művészeti világban is hagyott mély nyomokat.

 

A tragikus veszteség után a gyermekei felnőttek lettek, és minden egyes pillanatban hordozzák édesapjuk örökségét. A 2014-es év a család számára megrendítő volt, de a gyermekek életútja két különböző irányt vett.

Lili, a 28 éves lánya, az apja nyomdokaiban haladt és színésznőként teremtette meg a saját karrierjét. Olyan sorozatokban szerepelt, mint a “Barátok közt” vagy a “Doktor Balaton”. Lili tehetségét és elhivatottságát követve sikeresen építette fel a színészi pályafutását.

Marci, Bajor Imre fia, azonban más irányba indult el. Ő a kamera másik oldalán találta meg a szenvedélyét, és rendezőasszisztensként dolgozik. Marci gyakran a kulisszák mögött segít a Magyarországon készülő külföldi sorozatok és filmek elkészítésében. Azonban ritkán látható a nyilvánosság előtt, inkább a háttérben dolgozik.

Bár Marci csak ritkán szerepel a média figyelmének középpontjában, a közelmúltban különös figyelmet keltett. Egy Meglepetés magazinnak készült interjú során a fotókon Marci és húga, Lili ismételten emlékeztetnek az édesapjukra.

Marci nemcsak a külsejében, hanem a ruházatában is gyakran hasonlít az apjára, és még a bajuszát is úgy hordja, ahogyan Bajor Imre tette. A képek tanúsága szerint a két testvér erősen kötődik egymáshoz, és családi szálak ápolása mellett mindketten elkötelezettek a művészet iránt.

Marci a Metropolitan Egyetemen tanult, ahol mozgóképkultúra szakon szerzett diplomát. Életében volt egy időszak, amikor Németországban élt, és a jövőben sem zárja ki annak lehetőségét, hogy külföldi karrierjét is megpróbálja.

Bajor Imre gyerekei, Lili és Marci, édesapjuk emlékét hordozva és saját szenvedéllyel és elhivatottsággal tevékenykedve folytatják tovább életüket és művészi pályafutásukat. Családjuk és a magyar művészeti közeg is büszke lehet rájuk és azokra az értékekre, amelyeket Bajor Imre hagyatékaként örökölt az utókor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meglepetés magazin (@meglepetes_magazin) által megosztott bejegyzés

loading...