Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nem ezt érdemelte volna ez az ártatlan kis cica! – A fiú...

Nem ezt érdemelte volna ez az ártatlan kis cica! – A fiú tettére milliók háborodtak fel a neten!

Bármennyire is próbáljuk, egyszerűen képtelen vagyunk felfogni, hogyan vihet rá valakit arra a lélek, hogy egy védtelen állatot bántalmazzon. Mégis mi fordulhat meg ilyenkor egy ember fejében?

 

Az állatkínzás egy fontos ügy, ami felett nem szabad szemet hunynunk. Az olyan emberek, akik puszta szórakozásból bántalmaznak állatokat, igenis büntetést érdemelnek.

Egy 19 éves fiatalember, Garrett Haile videója futótűzként terjedt el a neten tavaly. Ezen a felvételen Garrett egy kölyökmacskát dob bele egy tóba, amilyen messzire csak bírja.

A fiút múlt héten letartóztatták állatkínzás vádjával.

Haile kiskorú volt, amikor a videó felvételre került, amit a Snapchat-en osztott meg a világgal. Nem tudni, hogy a cica túlélte-e az esetet, de egy biztos, Garrett tette nem maradt büntetlenül.

A videóban Nicole Pinheiro-t hallhatjuk beszélni, akinek szintén szerepe volt abban, hogy Garrett-et szembesítsék tettei következményével.“A szívem egy pillanatra megállt. Megmutattam édesanyámnak is, aki azonnal elsírta magát. Azt mondta, nem hiszi el, hogy ilyen világban élünk.”

 

tudasfaja.com

loading...