Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Nem csak 12 csillagjegy van, létezik egy 13. jegy is! Lássuk ki...

Nem csak 12 csillagjegy van, létezik egy 13. jegy is! Lássuk ki ő!

Hirdetés

Bizonyos ezoterikus szakemberek azt állítják, hogy minden csillagjegy meghatározása hibás, hiszen létezik egy tizenharmadik csillagjegy, a Kígyótartó. Most megtudhatod, hogy mi is ez a csillagjegy, milyen befolyással van a többi csillagjegyre és mi jellemző ezen jegy szülöttére.

 

Hirdetés

Nem egy újonnan felfedezett csillagjegyről van szó

A Kígyótartó nem egy új felfedezés, ugyanis a babiloniak már időszámításunk kezdete óta ismerik ennek a csillagjegynek a létezését. Egyszerű okból merült mégis feledésbe. A babiloniak már akkor is a 12 hónapos kalendárium rendszert használták és a felfedezés megtétele után csupán nem akarták ezt átszerkeszteni. A NASA 2011-ben tett említést az új csillagjegyről.

Valós személyt jelölő csillagkép

Ez a csillagkép az egyiptomi főpapot, Imhotepet jelöli. Imhotepet nagyon bölcs embernek tartották, aki egyben volt matematikus, poéta, mérnök, bíró, írástudó, varázsló, asztrológus és gyógyító. Mivel tudását átadta az embereknek, azért emelkedhetett később az istenek közé. A Kígyótartó csillagkép ezt az istenekhez vezető utat szimbolizálja.

Mik a jegy szülöttének jellemzői?

A csillagjegy november 29. és december 17. közé tehető. Ezen jegy szülöttei nagy tudással bírnak, ugyanakkor ösztöneiket is tökéletes irányítás alatt tartják. Nagyon jól kommunikálnak és spirituális fogékonyságuk is kiemelkedő. Kiváló érzékük van az emberek kiismerésében, mondhatni belelátnak a másikba, épp ezért rendelkeznek gyógyító képességgel.

Nem létezik ellentétpárja

Minden jegyről köztudott, hogy vannak olyan ellenpólus jegyei, amelyekkel kevésbé vagy egyáltalán nem jön ki. A Kígyótartó azonban emiatt is különleges, hiszen ellentétpár jegyekkel nem rendelkezik. Sőt, nem is sorolható be egyik elemhez sem. Sem föld, sem víz, sem tűz, sem levegő. Érdekes igaz? Nos, valóban elég titokzatosak.

A Kígyótartó stílusa

Ahogyan a személyiségük is lenyűgöző és kalandos, úgy a külső megjelenésük sem mondható visszafogottnak és szürkének. Egyedi ötleteik vannak öltözködés terén, amit merész színekkel, formákkal és darabokkal tudnak kifejezésre juttatni. Véltél felfedezni hasonlóságot magaddal?

Hirdetés