Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked melyik ujjad a hosszabb? Ezt nézd, miről árulkodik…

Neked melyik ujjad a hosszabb? Ezt nézd, miről árulkodik…

Hirdetés

Akár az ujjlenyomatunk, az ujjaink is ugyanolyan egyediek. Ennek tükrében nem meglepő, ha meg tudják mutatni, hogy milyenek is vagyunk valójában. Fedezd fel az ujjaid hossza alapján, hogy milyen személyiségjegyek jellemzőek rád.

 

Hirdetés

Tedd le a kézfejedet egy sima felületre és nézd meg, hogy az ujjaid elhelyezkedése a képen látható 3 kéz közül melyikhez hasonlít a legjobban. Talán te magad is meg fogsz lepődni az eredményen.

‘A’ – A gyűrűs ujj hosszabb, mint a mutató

Nagyon könnyen szóba elegyedsz bárkivel, jó kommunikációs képességekkel rendelkezel. Tudod, hogyan kell a legdiplomatikusabb módon közölni egy információt, köszönhetően rendszerezett gondolkodásodnak és jó mesélőképességednek. Az emberek órákig képesek hallgatni, ahogyan beszélsz. Nem esik nehezedre lekötni mások figyelmét.

Mivel fizikai külsőd is megragadja mások tekintetét, nem maradsz észrevétlen nagy tömegben sem. Független vagy és tudod, hogy mit akarsz elérni. Ha nem jársz sikerrel, azonban könnyen kilendülsz az egyensúlyodból.

‘B’ – A mutatóujj hosszabb, mint a gyűrűs

Természetednél fogva higgadt és jó kedélyű vagy. Igazi vezető egyéniség, aki remek szervezőkészséggel rendelkezik. Erős az önbizalmad és nem kételkedsz abban, hogy előbb vagy utóbb eléred azt, amire vágysz. Ambiciózus és keményen dolgozó típus vagy, aki mindig újabb kihívásokat keres az életében.

Hangulatod szinte egyáltalán nem ingadozik a nap folyamán, így a kommunikációd is elég könnyen kiszámítható és nem jellemzi spontaneitás. Törődsz mások érzelmeivel és mindig gondolkozol, mielőtt bármit is kiejtesz a szádon másokkal kap

csolatban.

‘C’ – Egyenlő hosszú a mutató és gyűrűs ujj

Ez azt jelenti, hogy bölcs és kiegyensúlyozott természet vagy. Gondoskodó, jószívű, aki egy cseppet sem haragtartó. Legyen szó a barátaidról vagy a családodról, a jelenléted sokat lendít az atmoszférán. Képes vagy harmóniát teremteni magad körül.

Nagyon megbízható személy vagy, aki profi a titoktartásban és szívesen ad hasznos tanácsot másoknak. Őszinte vagy, hűséges és lelkiismeretesen végzed a munkádat. A párkapcsolatodban elkötelezett társ vagy, aki szívét, lelkét odaadja a másiknak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés