Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha neked is van ilyen vonal a tenyereden, akkor nagyon szerencsés vagy!...

Ha neked is van ilyen vonal a tenyereden, akkor nagyon szerencsés vagy! Eláruljuk miért!

Manapság egyre több embert érdekelnek a spirituális dolgok, a jövő elemzése és a sorsok elemzése. Így kerül szóba ebben a témában a tenyér és azon belül a tenyér vonalainak elemzése is, amely számos dologgal hozható összefüggésbe.

 

Nézd meg alaposan a fenti képet és keresd meg azokat a vonalakat a tenyeredben, amelyek kék vonallal vannak jelölve. Ha megtaláltad őket, akkor kösd össze te is, hogy teljesen biztos lehess abban, hogy nem tévedsz.

Most pedig lássuk mit jelentenek ezek a vonalak!

Ha neked is van karkötő vonalad, akkor igazán szerencsés és kivételes embernek mondhatod magad. Hogy miért? Azért, mert azok közé a kevés emberek közé tartozol, akiknek a életükben nagyon sok szerencsés fordulat van megírva. Ilyen többek között a szerencsejátékban várható váratlan nyeremény, mondjuk egy lottó telitalálat.

Akik rendelkeznek karkötő vonallal, azok számára az élet kevés nehézséget tartogat, bármibe kezdenek minden szerencsés fordulatot vesz. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindent megkapnak, amit csak kívánnak maguknak. Életükben legalább egyszer számíthatnak egy nagyobb anyagi gyarapodásra, ami hirtelen, váratlanul következik majd be az életükbe.

Létezik még egy különleges tulajdonság is, amelyet azok az emberek tapasztalhatnak az életükben, akiknek ilyen vonaluk van:

 

Neked hány vonal van a csuklódon? Számold meg és nézd meg milyen spirituális jelentéssel bírnak!

Szerző: tudasfaja.com

loading...