Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked derékszöget zár be a hüvelyk- és a mutatóujjad? Nézd meg milyen...

Neked derékszöget zár be a hüvelyk- és a mutatóujjad? Nézd meg milyen jelentéssel bír!

Az alábbi személyiség teszt egy nagyon érdekes személyiség feltáró is egyben. Ha ugyanis kinyújtod a képen látható módon a hüvelykujjad és a mutatóujjad és megfigyeled a közbezárt szöget, érdekes dolgot tudhatsz meg magadról. Rád igazak lesznek az alábbi mondatok?

A kép

Ha a két ujjad által közbezárt szög nagyobb, mint 90 fok, akkor te:

Életben: egy végtelen türelmes ember vagy, aki mindig nagy érdeklődéssel van az új dolgok iránt. Nem félsz az ismeretlentől és nagyon ritka az, amikor megbánod a döntéseidet. Megfontoltan cselekszel és ez igaz a baráti kapcsolataidra is. Sok megpróbáltatás ért már téged az életben, de mindig talpra tudtál állni, ez pedig nagyon erőssé tett téged.

Szerelemben: A szerelemben nyitott vagy szinte mindenre, de mégsem vagy képes érzelmek nélkül elkezdeni egy kapcsolatot. Nem feltétlenül fontos számodra a testiség, de ha egy nagyon jó partner van melletted, akkor egy nagyon izgalmas szerelmi szálat tud elindítani köztetek. Amíg a társaid is feltétel nélkül hűséges feléd, addig a részedről a megcsalás tabu téma. Ha azonban egyszer is elveszíted a bizalmat, édes bosszúhadjáratba kezdesz.

B kép

Ha a két ujjad által közbezárt szög egy derékszöget zár be, akkor te:

Életben: Kissé korlátok között éled az életed és csak nagyon nehezen vagy képes néha elengedni magad. Sokszor megeshet, hogy görcsösen állsz a dolgokhoz és ha valami nem az elképzeléseid történik, pánikolni és stresszelni kezdesz. Mindez csak azért van, hogy megóvd magad a kudarcoktól, a fölösleges kiadásoktól és idegeskedéstől. Azt azonban nem szabad elfelejtened, hogy néha jobb egy kis izgalom az életbe, mint a monotonitás.

Szerelemben: Egy kissé zárkózott személyiség vagy, aki nehezen adja be a derekát és szereted, ha hosszú ideig elhúzódik a flörtölős időszak. Ez a hozzáállásod azonban még ellenállhatatlanabbá tesz téged, ami miatt egész életedben mindig bőven lesz miből válogatnod. Ha egyszer azonban megtörsz és szerelembe esel, a világ legodaadóbb párját találja meg benned a társad!

Szerző: tudasfaja.com

loading...