Kezdőlap EZOTÉRIA Naplemente teszt – Válassz egy képet és ismerd meg személyes üzenetedet!

Naplemente teszt – Válassz egy képet és ismerd meg személyes üzenetedet!

A naplemente egy olyan jelenség, amely egyfajta lelki folyamatot is megindít bennünk. A bensőkre hatnak az ilyenkor megjelenő színek és rezgések. A következő teszt lényege, hogy válassz ki egyet a hat naplementét ábrázoló kép közül.

Ha készen vagy, akkor olvass tovább és ismerd meg a képhez kapcsolódó személyes üzenetet.

#1 Naplemente

“Az életed egy tökéletes műalkotás, bíznod kell abban, hogy nincs az a korlát, ami a céljaid és közéd állhat.”

Hinned kell az új lehetőségekben, bátorsággal meg kell nyílnod az élet kínálta tapasztalatokra. Azt érezheted, hogy a napi rutin megfojt és szabadulni akarsz. Ideje új kalandok után nézni.

#2 Naplemente

“Ne hagyd, hogy a tegnap súlya leterheljen.”

Az élethez egyfajta melankóliával állsz hozzá, pedig érzed, hogy nyitottnak kellene lenned. Meg kellene tapasztalnod a jelen pillanat adta örömöket és nem hagyni, hogy a múlt tovább kísértsen. Nem árnyékolhatják be olyan események az életed, amelyek nem a jelenhez tartoznak.

#3 Naplemente

“A köszönöm az egyik legszebb imádság mind közül.”

A szíved kapcsolatban áll a felsőbb spirituális erőkkel. Képes vagy átélni az elégedettséget és boldog vagy mindazzal, amit az élet kínál neked. A hála az egyik legerőteljesebb energia az univerzumban. Minden nap emlékezz rá, miért lehetsz hálás az életedben.

#4 Naplemente

“A legfontosabb dolog az életben, hogy megtanuld, hogyan kell szeretet adni és befogadni.”

A szíved a szeretet és jóság iránti vágyról beszél. A szeretet egy olyan megfoghatatlan dolog, amelyre mindannyiunknak szüksége van a túléléshez és az álmok beteljesüléséhez. Fedezd fel a téged körülvevő szeretet formáit és kérdezd meg magadtól, hogy úgy szeretsz-e másokat, ahogyan azt cserébe is elvárod.

#5 Naplemente

“A naplemente és az egész világ szépsége a fensőbb hatalmat dicséri.”

A lelked képes rá, hogy kapcsolódjon a spirituális világ csodáihoz. Ez egy emlékeztető is egyben, hogy természetes szükségleted ez a fajta kapcsolódás, mely a bensőddel való kapcsolatot is erősíti, és lelki harmóniához vezet.

#6 Naplemente

“Ha a csalódottság utat tör magának, a félelem átveszi az uralmat.”

Ha melankolikus állapotban vagy nem szabad hagynod, hogy a félelem vegyen erőt rajtad. A csalódottság nem járhatja át minden egyes percedet. Találd meg a benned lévő erőt, hogy jobban képes légy hinni magadban. Emlékezz azokra az alkalmakra, amikor akadályokat küzdöttél le. Találj vissza az önbizalmadhoz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

https://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/25238/testul-apusului-mesajul-inimii-tale.html

loading...