Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 25. – Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán, Vízöntő, Skorpió, Ikrek,...

Napi horoszkóp október 25. – Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Bak ma nagyon vigyázzatok!

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkező 12 hónap kifejezetten pozitív és fejlődő időszak lesz számodra. Bármi is legyen az, amit kívánsz, az utadba fog kerülni. Csupán a gondolataid és érzéseid hatalma elegendő lesz hozzá, hogy a jó eseményeket és embereket vonzd oda magadhoz.

 

 

Ha egyedülálló vagy, légy óvatos az ismerkedésnél, mert találkozhatsz valakivel, aki másnak akarja mutatni magát, mint aki valójában. Nem baj, ha kissé cinikus leszel randizáskor. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel hasznotokra válik, ha kiszabadultok a hétköznapi környezetből. Egy új helyen teljesen máshogyan tudtok egymáshoz viszonyulni.

Kos

Fortuna veled kíván tartani a mai napon, de megvan az esélye, hogy elüldözöd őt a negatív hozzáállásoddal. Törölt ki a bukás gondolatát a fejedből és viselkedj úgy, mintha már nyertél volna, így sikerülni is fog.

Bika
Nem rád jellemző az érzelgősség, de a kozmikus aktivitásnak köszönhetően egy mélyen gyökerező szenvedélyhullám fog elragadni. Ez jó dolog. Ideje kinyilatkoztatnod az érzéseidet azok felé, akiket szeretsz.

Ikrek

Nem vagy abban a hangulatodban, hogy proaktív légy a mai napon és ezzel semmi gond nincs. A kollégáid és barátaid szívesen segítenek, ha szükséged van rá, csak tudj kérni tőlük. Nem mindenki képes a gondolataidban olvasni és ezt nem is várhatod el.

Rák

Semmi értelme elrejteni az érzéseidet. A bolygók aktivitása felszínre fogja hozni az érzelmeidet és nem is leszel képes palástolni azokat. Miért is vágysz rá egyáltalán, hiszen ez vagy te. Mutasd meg magad őszintén.

Oroszlán

Nem számít, hogy hányszor vesztél már össze valakivel, akkor is képes vagy befoltozni a repedéseket. Hidd el, a másik fél is ugyanannyira vágyik rá, hogy jó viszony legyen köztetek, szóval nem fog ártani, ha te teszed meg az első lépést.

Szűz

Eggyé válsz a világgal és a pillanattal a következő 24 órában és ez nagyszerű. Nevetés és boldog események kísérik utadat a mai napon. Próbáld meg fenntartani ezt az állapotot ameddig csak lehet.

Mérleg
Ha nem ez az életed legjobb napja, akkor az csak azért lehet, mert nem próbálkozol elég erősen. A pénzügyeid jó csillagállást éveznek, szóval elég csak a gazdagságra gondolnod és pénz fog állni a házhoz.

Skorpió

A mai napon a bolygók támogatását több szinten is érzékelni fogod. Fizikálisan, mentálisan és lelkileg is topon leszel. Tűzd ki a legmagasabb célt és munkálkodj érte.

Nyilas

Ha a fejed mond valamit, de a szíved a szöges ellentétét sugallja, akkor jobb lesz, ha most a szívedre hallgatsz. Nem mindent lehet racionális hozzáállással magyarázni az életben, szóval figyelj néha a bensőd hangjára is.

Bak

Mélyen legbelül tudod, hogy amit te csinálsz, az a helyes, szóval ne hallgass másokra, ha azt mormolják, hogy nincs igazad. Higgy a megérzéseidnek és kövesd azokat, ameddig jónak látod. A tett a lényeges, nem a szavak.

Vízöntő

A bolygók a karrier szektorodban tevékenykednek, ami azt jelenti, hogy a kollégák és a hatalmi pozícióban lévő személyek is az oldaladon vannak, szóval használd ki ezt az erőt. Mutasd meg, hogy mire vagy képes és azt, hogy sokkal jobb vagy benne, mint a riválisaid.

Halak

Előfordul, hogy ha vágyunk valamire, az valóra is válik és azzal a csodás kozmikus aktivitással, ami most a jegyed körül zajlik, meg is van az esélye, hogy amiért imádkozol, az  hamarosan anyagi formát ölt előtted. Merj kérni és higgy!

tudasfaja.com

loading...