Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 29. szerda – Olyan dologban lesz ma részed, amire...

Napi horoszkóp november 29. szerda – Olyan dologban lesz ma részed, amire legmerészebb álmaidban sem számítanál!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Teljes mértékben magabiztos vagy, ami nagyon jó, de arra is figyelned kell, hogy merre fog fújni a szél a következő évben, mivel nem minden fog a cselekedeteidtől függeni. Mások is vannak a világon, tudod.

Ha egyedülálló vagy és hajlandó vagy megengedni magadnak, hogy szabadon szeress, akkor meg fogod találni az igazit. Légy óvatos, milyen magasra emeled ezt a személyt a piedesztálon, mert hajlamos lesz lepottyanni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megtalálod a módját, hogyan tudasd a kedveseddel, hogy odáig vagy érte. Számodra ő a legkülönlegesebb.

Hirdetés

Kos
Ha sietteted ma a döntéshozatalt, azzal olyan problémákat okozhatsz, amelyek amúgy elkerülhetőek lettek volna. Nem te leszel az egyetlen, aki a mai napon illogikusan fog viselkedni, mindenki egy kicsit kótyagosnak tűnik.

Bika

Ajánlatos ma nem beleütni az orrodat mások dolgába. Lehet, hogy a legjobb szándékod miatt szeretnél te is bevonva lenni, de a többiek ezt úgy fogják venni, mintha hívatlan vendég lennél. Foglalkozz a saját dolgoddal.

Ikrek

Valaki, aki veled dolgozik, úgy tűnik, hogy elhatározta, ma irritálni fog téged és ezt nagyon jól csinálja. Bármit is mondjanak az elkövetkező 24 órában neked, ne hagyd, hogy eljusson a füledig és ne vágj vissza. Nem éri meg.

Rák

Csak azért, mert nem értesz egyet valakivel, még nem jelenti azt, hogy nem is dolgozhatsz együtt vele. Még ha a nézőpontjaitok teljesen más oldalról közelítik meg a dolgot, akkor is tudtok segíteni egymáson. Kezeljétek úgy, mintha az egész két darabja lennétek.

Oroszlán
Az érzéseid egy barát vagy rokon felé szinte óránként hullámzanak a szeretet és az utálat között. A legjobb, ha távol maradsz tőle és nem veszel semmit komolyan, amit mond vagy cselekszik. Magadat se vedd komolyan, ha lehet.

Szűz

Nem számít, hogy mennyire figyelsz oda a lépteidre a mai napon, valahogy mégis meg fogsz botlani egy szándékosan az utadba helyezett akadályban. Állj fel, porold le magad és folytasd. Senki és semmi nem állíthat meg.

Mérleg

Annak ellenére, hogy tegnap kifizetődött a pénzügyi trükköd, a mai napon nem ajánlatos játszanod vele. Ne kísértsd a szerencsédet, kerülj minden olyan helyzetet, ahol kísértve éreznéd magad szerencsejátékra.

Nyilas

Ha a megérzéseid azt súgják, hogy valaki mesterkedik a hátad mögött, akkor védd meg magad, de semmi esetre se pánikolj, mert a következmények nem lesznek olyan rosszak. Ne hagyd, hogy a félelem erőt vegyen rajtad.

Bak

Egyes dolgokat a felszínre kell hoznod a mai napon. Légy őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit gondolsz és érzel és kérd meg a többieket, hogy ők is tegyenek így. Nagy a valószínűsége, hogy a jelenlegi negatív szituációnak semmi más, csupán a rossz kommunikáció az oka.


Vízöntő

Kicsit tartasz az új feladatoktól és felelősségtől, ami természetes dolog, de ne hagyd, hogy olyan szinten elhatalmasodjon rajtad a félsz, hogy bele sem tudsz kezdeni. Kérj segítséget egy tapasztalt személytől. Egyelőre az a dolgod, hogy jól kérdezz.

Halak

Nem fogod a mai napon könnyen venni a kritikát, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy mások véleménye történetesen helytálló. Járd a saját utadat, tedd a dolgodat és hagyd figyelmen kívül azokat, akik befolyásolni akarnak. Csak az számít, amit te gondolsz.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...