Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 28. – Mérleg, Nyilas, Bak, Bika, Kos, Ikrek, Oroszlán,...

Napi horoszkóp november 28. – Mérleg, Nyilas, Bak, Bika, Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió ez nektek szól!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

 

Kos

A mai nap remek lehet egy rövid kiruccanásra, kisebb utazásra, kirándulásra. Éhezel egy kis változásra, megszokottól eltérő dologra, ami serkentőleg hathat rád. Élvezettel veszel el a természet, egy múzeum vagy kiállítás szépségeiben.

Bika

Ez egy remek nap lesz arra, hogy megvitass egy közös örökséggel vagy tulajdonnal kapcsolatos ügyet, amelyből nyertesen fogsz kikerülni. Ugyanakkor romantikára, szenvedélyre és gyengédségre is számíthatsz.

Ikrek

Mivel nagyon könnyen kapcsolatot fogsz tudni teremteni az emberekkel, érdemes kimozdulnod ma a nagyvilágba. Egy nőbarátoddal folytatott beszélgetés szívet melengető és megnyugtató lesz számodra. Rájössz, hogy mennyire fontos számodra ez az ember.

Rák

Ez egy nagyon kellemes nap lesz. Azt sem bánod, hogy akad néhány tennivalód, hiszen szívesen elvégzed őket. Remek hangulatban vagy, így nem is csoda, hogy produktívan végzed a dolgod. Ha egy napot lehet pozitívnak hívni, a mai neked az lesz.

Oroszlán
Játékos lesz ez a szombat. Tervezz egy olyan programot, ami garantáltan élvezetes számodra és örömet okoz. Lehet, hogy ez sorozatnézést, egy baráttal való találkozást, egy féktelen bulit, egy kirándulást vagy egy vásárlást jelent. Bárhogy is legyen, hallgass a vágyaidra.

Szűz

Ez egy tökéletes nap arra, hogy megpihenj otthon és lazíts a családod körében. Egy igazán pörgős hetet tudhatsz magad mögött és örömmel veszed a kikapcsolódás és regenerálódás lehetőségét. Egy nő családtagoddal folytatott beszélgetés meghatározó lehet.

Mérleg

Bármit is csinálsz a mai napon, képes leszel örömet találni benne, hiszen kifejezetten jó hangulatban leszel. Beszélgetéseidet szeretnéd elmélyíteni, hiszen valami fontos dolgot akarsz átadni a másik félnek. Le akarsz merülni a dolgok lényegéhez.

Skorpió

A pénz jár a fejedben a mai napon. Miközben a bevételedre és a költekezéseidre gondolsz, eltöprengsz azon, hogy vajon elég bölcsen kezeled-e az anyagikat. Boldoggá tesznek azok a dolgok, amelyek a tulajdonodban vannak?

Nyilas

Ma sokkal érzékenyebb leszel, mint általában, ugyanakkor szerencsésebb is. Miért nem teszteled ezt le és kérsz valamit az univerzumtól? Nem kell túlzásba esni, ám annál fontosabb, hogy higgy.

Bak
Egy kellemes környezetben fogod élvezni az egyedüllétet a mai napon, mivel úgy érzed, hogy szükséged van egy kis békére és csendre. Ettől még nem vagy antiszociális, egyszerűen szeretnél regenerálódni és az így megy a legjobban.

Vízöntő

Kedved támad csevegni a barátaiddal, különösen nőismerőseiddel. Szervezz egy találkát egyikükkel és ebédeljetek vagy vacsorázzatok együtt. Mozdulj ki otthonról, mert most igazán jót fog tenni a sok külső impulzus. Beszélj az álmaidról, jövőképedről.

Halak

Úgy tűnik, hogy magánéleted bizonyos részletei kiszivárogtak a nyilvánosság elé. Szerencsére, bármiről is legyen szó, mégis jót fog tenni neked ez az eset, hiszen pozitív színben fog feltüntetni mások előtt. Növekszik a népszerűséged.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...