Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 12. – Bakok, Halak, Rákok, Ikrek, Skorpiók, Szüzek, Vízöntők...

Napi horoszkóp november 12. – Bakok, Halak, Rákok, Ikrek, Skorpiók, Szüzek, Vízöntők van egy jó hírünk számotokra!

A szombati nap nem csak a pihenés napja lesz, hanem néhány csillagjegy számára számos meglepetést és jót tartogat.

 

 

Kos

Fontos, hogy őszinte légy az érzéseiddel kapcsolatban a mai napon, még akkor is, ha tartasz tőle, hogy egy szeretteddel megromlik némileg a viszonyod. Ha megmondod nekik, hogy szükséged van egy kis időre, hogy összeszedhesd a gondolataidat, akkor nem lesz olyan rossz a helyzet.

Bika

Valaki, aki a legjobb barátodnak tetteti magát, a valóságban mindent megesz azért, hogy aláássa az terveidet. Nem hagyhatod, hogy tovább így viselkedjen. Tudatnod kell vele, hogy ha nem hagy fel vele, akkor a kapcsolatotoknak vége.

Ikrek

Lehet, hogy nem akarod megváltoztatni a véleményedet, de nem lesz más választásod. Valakit illetően teljesen rossz végéről közelíted meg a dolgokat és ez nagy problémához vezethet, ha nem vagy hajlandó bevallani.

Rák

Egy barátodnak segítségre van szüksége és te nem vagy az a típus, aki hátad fordítana neki. Ha pénz is van a dologban, akkor tedd meg, ami tőled telik, de semmiképp ne verd magad adósságba. A legjobb segítség amúgy is szellemi vagy érzelmi tud lenni.

Oroszlán
Valaki, akit nagyon kedvelsz, át fog lépni egy bizonyos határvonalat, amiért nem lesz más választásod, mint megfeddni őt. Azért jobb, ha nem leszel túl durva, mert a végén te húzhatod a rövidebbet.

Szűz

Ami ma és az elkövetkező hét elején fog történni, emlékeztetni fog arra, hogy a pénz nem minden. Nem számít, hogy mennyi pénzed van, mert azon úgysem tudsz szeretet venni.

Mérleg

Ha él egy teljesen letisztult kép azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél elérni, minden esély megvan rá, hogy még ebben az évben sikerülni fog. A gondolatoknak ereje van és képesek egyenlő részben bevonzani a rosszat, ahogyan a jót is.

Skorpió

Úgy érzed, hogy jogosan vagy mérges valakire, aki játszadozik az érzéseiddel, de nem menj túl messzire. A bolygók azt sugallják, hogy ha egyszer felhúzod magad, lehetetlen lesz lehűteni, így jobb, ha uralkodsz az indulataidon.

Nyilas

Tele leszel energiával, amit nem szabad elpazarolnod feleslegesen. Használd olyasmire, aminek pozitív következménye lesz. Kreativitást igénylő tevékenységbe érdemes most kezdened. Igazi mesterművet alkothatsz.

Bak

Ambiciózusnak lenni nem rossz dolog és bárki, aki az ellenkezőjéről akar meggyőzni téged, biztosan féltékeny. A lehetőség be fog kopogtatni az ajtódon, és ha elég gyorsan cselekszel, még ennél is féltékenyebb lesz az a személy.


Vízöntő

Mit tennél meg, ha tudnád, hogy nem veszíthetsz? Kapd össze magad és láss hozzá. Minden perc, amit kétségek között töltesz el a képességeiddel kapcsolatban, elvesztegetett idő. Tégy úgy, mintha a siker garantált lenne, és mielőtt feleszmélsz, már össze is jön.

Halak

Ne engedd, hogy a pénz gátat szabjon annak, ami a szíved vágya. Ha az univerzum is azt akarja, hogy ezzel foglalkozz – márpedig azt akarja – akkor minden össze fog játszani az érdekedben. A pozitív hozzáállás pozitív eredményt vonz magához. Csak bátran.

tudasfaja.com

loading...