Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 25. – Mérleg, Halak,Rák, Kos, Bika, Szűz, Nyilas, Skorpió,...

Napi horoszkóp március 25. – Mérleg, Halak,Rák, Kos, Bika, Szűz, Nyilas, Skorpió, Ikrek, Oroszlán, Bika, Bak

Ha ma van a születésnapod: Nem kell megváltoznod ahhoz, hogy olyan kedves ember váljék belőled, aki mindig is lenni akartál. A képesség benned él, egyszerűen csak spirituálisan magasabb szintre kell emelkedned. Erre törekedj ebben az évben.

Ha egyedülálló vagy, egyszerűen fogsz megismerkedni új emberekkel és az egész folyamat nagyon természetesen fog zajlani. Mások nem tudnak majd ellenállni a személyes vonzerődnek. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel eldöntitek, hogy egy nagy életcélt fogtok megvalósítani. Gondoskodj róla, hogy móka és kacagás is legyen a napirenden.

Kos

Csak azért, mert mások szeretnek az önsajnálat mocsarában dagonyázni, nem jelenti azt, hogy neked is csatlakoznod kell hozzájuk. Ez az időszak talán nem lesz a legegyszerűbb az életedben, de ha feladod az elképzeléseidet, attól nem lesz jobb.

Bika

Ne titkolózz a terveidet illetően. Minél többen tudnak róla, hogy mi a vágyad és mit szeretnél elérni, annál nagyobb lesz az esélyed rá, hogy segítségben részesülsz. A jó még csak most következik.

Ikrek

Egy percig se kételkedj abban, hogy nem fogsz sikerrel járni, hiszen minden képességed megvan hozzá. Ikrek vagy, különleges vagy és képes vagy a jó lehetőségeket a jó időben magadhoz vonzani. Épp most fog jönni az egyik.

Rák
A pozitív fázisod még pár napig ki fog tartani, de ettől függetlenül érdemes volna kiértékelni, hogy milyen kihívásokkal kell majd szembenézned, még mielőtt a Nap egy új jegybe lépne át. Ismered a mondást: Jobb félni, mint megijedni.

Oroszlán

A kozmikus kilátások sokkal rosszabb fényben tüntetik fel a dolgokat körülötted, mint amilyenek valójában, szóval ne vegyél semmit túl komolyan a mai napon. Ezzel együtt ne légy dühös azokra sem, akik nem támogatnak a mai napon, inkább csak kerüld őket.

Szűz

Talán aggaszt, hogy az, aki eddig elvileg az oldaladon állt, most indokolatlanul kritikus veled, de nem kell izgulnod emiatt. Ő is nyomás alatt van és ez talán az ő módszere arra, hogy kieressze a gőzt. Nem téged akar megbántani.

Mérleg

Tudod, hogy mit kell elintézned, szóval hajrá, tegyél érte. Minél hamarabb látsz neki, annál hamarabb tudsz végezni vele. A tennivalók listáját jobb, ha hétvégére már lepucolod, hacsak nem akarsz akkor is dolgozni, amikor mások szórakoznak.

Skorpió

Az elmúlt időszakban elég gyanakvó voltál és egyesek ezt észrevéve ki akarják deríteni, hogy mégis mi van veled. Talán te magad fogod felfedni nekik azt, amit már nem tudsz tovább titokban tartani. Ess rajta túl minél hamarabb.

Nyilas

Légy engedékenyebb azokkal, akik vonakodnak követni téged az utadon, bármerre is tarts. Nem mindenki gondolkodik hasonlóan és vágyik ugyanazokra a kalandokra, amelyekre te. Nem erőltethetsz semmit, még ha úgy is gondolod, hogy ez számukra is kedvező lenne.

Bak

Tegyél róla, hogy észrevegyenek. Hozd ki a legjobbat abból, hogy a Nap még egy darabig a nyitottság szektorodban lesz és mutasd meg a világnak, hogy korántsem vagy olyan zárkózott, mint azt hiszik. Barátságos vagy, amikor úgy akarod.

Vízöntő

Próbálj meg nem rágódni az aggodalmaidon, mert nem sok kell hozzá és a múlt ködébe fognak veszni. Egy kevésbé szerencsés időszak most a végéhez közeledik és hamarosan visszatérhetsz a legjobb önmagadhoz.

Halak
Nyomasd magad egy kicsit jobban ma és holnap és vond le a következtetéseket abból a projektből, amivel egy ideje foglalkozol. Nem kell most azonnal befejezned, de a kozmikus történések arra figyelmeztetnek, hogy talán ideje lenne sikert kicsikarni a dologból.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...