Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 28.- Ezt a hétfőt míg élsz nem felejted el!

Napi horoszkóp május 28.- Ezt a hétfőt míg élsz nem felejted el!

Ha ma van a szülinapod: Ebben az évben új irányt vesz az utad és tetszik neked az, ahogyan a dolgaid haladnak. A kreativitásod kimagasló és sok barát és munkatárs tiszteletét elnyered. Sokan megkeresnek a problémáikkal.

Ha egyedülálló vagy, előfordulhat, hogy már találkoztál a másik feleddel, de ha még nem, akkor ez az elkövetkezendő hónapokban meg fog történni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel, sokkal közvetlenebb és intenzívebb kommunikáció folyik közöttetek és szinte csak egymásra koncentráltok.

Kos

Senki nem tagadja a kiváló kommunikációs készségeidet, de most annyira csevegő leszel, hogy kikotyoghatsz valamit, amit nem kellene. Nem kell belőle nagy ügyet csinálnod, ha megtörténik. A főnököd tesztelni fogja a türelmedet.

Bika

Amikor elengeded magad és átadod magad a kényeztetésnek, könnyen felbukkanhat valami probléma. Annyi ígéretet tehetsz, amennyit csak akarsz, de tartani magad hozzájuk már nem olyan egyszerű. Egy kissé úgy érzed, hogy kicsúsznak a kezed közül a dolgok, főleg utazással kapcsolatosan.

Ikrek

Sokkal spontánabb leszel, mint általában. Bármit is teszel vagy mondasz, mások valahogy közelebb kerülnek hozzád. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy elhatározz valamit, amit tovább szeretnél vinni tűzön-vízen át.

Rák

Elkeseredett vagy amiatt, hogy nem tudsz többet tenni egy adott helyzetben. Ha megpróbálnád, akkor a visszájára sülne el a dolog. Az, hogy visszatartod magad, mindenki számár a lehető legjobb megoldás. Menj és csinálj valami teljesen más dolgot, hogy el tudd terelni vele a figyelmedet.

Oroszlán

Szeretnél előrelépni egy projektben, de ahhoz először át kell ugranod egy akadályon. Valaki nyomást gyakorolhat rád és arra kényszeríthet, hogy megtégy valamit. Kerülj távolabb ettől a személytől és sokkal jobb lesz.

Szűz

Egy munkaköri helyzetben nagy kihívást érzel. Elgondolkodsz azon, hogy hogyan lehetne dűlőre jutnod a főnököddel. Légy nagyon figyelmes, különben kirobbanhat valami, amit a legkevésbé szeretnél. Döntsd el, hogy mit szeretnél elérni egy társasági szituációban.

Mérleg

Próbálj ki egy egyedülálló megoldást. Távolodj el a felfordulástól, hogy megtudd, mi lenne a legjobb lépés. Elképzelhető, hogy hamarabb megbékélsz egy nehezen kezelhető emberrel a közeledben, mint azt gondoltad.

Skorpió

Tekintsd át az összes lehetőséget alaposabban, mint a közelmúltban. Rá fogsz jönni, hogy egyezségre jutni egy bizonyos összeg felett nagyon megnyugtató hatású és nem kell tovább aggódnod miatta.

Nyilas

Úgy tűnik, hogy valaki másnál vannak most a jó lapok, úgyhogy jobb, ha az árral haladsz. Próbáld meg félre tenni az álarcot és engedni felbukkanni a valódi énedet. Hagyd a humorérzékedet virágozni, a nevetés lazító hatással lesz rád.

Bak

Kezdj el jobban odafigyelni magadra. Ütemezz be orvosi időpontokat és talán egy masszázst is. Nagyon jót fog tenni. Kezdj el tudatosabban táplálkozni. Bár nehéz lesz tartani az önfegyelmet, meg fogja érni az árát.

Vízöntő

Az elméd egy kreatív vállalkozás ötletéhez vagy egy potenciális kapcsolat kialakításához fog sodorni. Ne tégy semmi olyan lépést, ami nem természetes számodra. Fékezd meg a játékosságodat a munkahelyen, mert előfordulhat, hogy mások nem annyira jókedvűek, mint te vagy és ezt idegesítőnek vehetik.

Halak

Olyan játékos és közvetlen lehetsz, amilyen csak szeretnél. Az intuíciód azt súgja, hogy maradj otthon és élvezd ki a maximumon azt, hogy csak magaddal törődhetsz. Légy nagyon figyelmes egy otthoni kérdés megvitatása közben. Egy nagyon fontos döntést hozhatsz meg ezzel kapcsolatban.

tudasfaja.com

loading...