Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 28.- Bikák, Nyilasok, Rákok, Ikrek, Vízöntők, Halak, Szüzek, Skorpiók...

Napi horoszkóp május 28.- Bikák, Nyilasok, Rákok, Ikrek, Vízöntők, Halak, Szüzek, Skorpiók figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Minden csak attól függ, hogy hogyan használod fel a szavaidat. Ha van egy üzenet, amit át szeretnél adni az embereknek, mindenki nyitott füllel fog hallgatni. Lehet, hogy a mai napon publikálod egy cikkedet vagy veszel részt egy fontos meetingen. Egy kis önpromótálással ma sokat elérhetsz.

Bika

Lehet, hogy egy előléptetés vagy egy új fényes karrierlehetőség vár rád? Bíztató hírekkel lehetsz ma gazdagabb. A másik oldalról tekintve, ha megragadtál valahol, vagy lebecsültek, akkor a mai napon fordulóponthoz érkezel. Ne feledd, te vagy a vezető ülésben.


Ikrek

Lehet, hogy a mai napon némi kettősséget fogsz megtapasztalni egy kolléga vagy a párod oldaláról. Tudd, hogy kompromisszum kötésre csak akkor kell ráadnod a fejed, ha a te vágyaid és elképzeléseid nem sérülnek közben nagyobb mértékben.

Rák

Ideje, hogy egy kis méregtelenítést végezz a környezetedben. Túl sok időt töltöttél olyan ember/emberek társaságában, akik leszívták az energiádat? Kezdd el leépíteni őket. Hidd el, hogy nekik sem fogsz ártani vele, sőt. Talán tanulnak is valamit a dologból.

Oroszlán

Eljött az ideje, hogy egy haldokló kapcsolatnak végre véget vess? Ha nem azt kapod, amire számítasz, akkor az, ha erőszakoskodsz, nem fog segíteni a helyzeten. Ne félj attól, hogy egyedül maradsz. Nyílj meg a világ felé és keress egy olyan személyt, aki feldob, ahelyett, hogy lehúzna.

Szűz

Ha a karrieredről van szó, most érdemesebb olyan dolgokkal foglalkoznod, amik talán kevésbé produktívak, viszont lelkileg sokkal kielégítőbbek. Hagyd, hogy végre mások is dolgozzanak és vedd lazábbra a figurát. Néha neked is kijár.

Mérleg

Egy zseniális ötleted segítségével előrelépést érhetsz el, szóval bátran oszd meg, hogy mi van a tarsolyodban. Ha túlzottan is biztonsági játékos voltál mostanában, akkor ideje felrázni kicsit a dolgokat és új kalandok felé nyitni. Idő közben sokat tanulhatsz.


Skorpió

Lehet, hogy költözés van kilátásban az életedben? Ha ház/ lakáskeresőben vagy egy ideje, akkor tudd, hogy hamarosan jó híreket fogsz kapni, ami terhet vesz majd le a válladról. Ha hitelkérelmet adtál be, ígéretes reakciókban lehet részed.

Nyilas

Itt az ideje végre megszabadulni néhány olyan téves és idejétmúlt hiedelemtől, amelyek az önértékelésedet csorbították eddig. Alapvetően optimista vagy, de néhány negatív gondolat időnként elég erősen be tudja venni magát az elmédbe. Ma ezt próbáld leküzdeni.

Bak

Ideje, hogy megtaláld az egészséges egyensúlyt munka és pihenés között. Nem égetheted továbbra is két végén a gyertyát, mindamellett csupán a pénzért csinálni valamit, soha nem lesz kielégítő. Sokkal több lelket kell vinned abba, amivel a legtöbbet foglalkozol.

Vízöntő

Ideje változtatni, ha a szociális körödről van szó, legalábbis a kozmosz ezt sugallja. Ha a környezeted nem segít abban, hogy fejlődj, akkor mégis mit csinálnak? Remetévé nem szabad válnod. Kezdj el mozgolódni a világban, megtalálni a hasonszőrűeket és sikert elérni.

Halak

Te leszel a nap királya, mivel nem restellsz energiát befektetni a munkádba és ez nem marad majd figyelmen kívül. Ennek köszönhetően nagyobb körökben is ismertté válhatsz, és érdekes lehetőségekkel találhatod szemben magad. Továbbra is bízz a megérzéseidben!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...