Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 2. – Bika, Rák, Szűz, Nyilas, Bak, Halak, Kos,...

Napi horoszkóp május 2. – Bika, Rák, Szűz, Nyilas, Bak, Halak, Kos, Ikrek, Vízöntő, Mérleg, Oroszlán

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben változhatnak a prioritások az életedben. Valószínűleg olyan projektben fogsz részt venni, ami sokkal nagyobb erőfeszítést kíván, mint amire számítottál, viszont a fáradozásod kifizetődő lesz. 

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, sokan fognak fantáziálni arról, hogy milyen lehet veled az élet. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy a megfelelő személynek add be a derekad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor számíthatsz rá, hogy sokkal erősebb lesz a kötelék kettőtök között, mint eddig.

Kos

Tele vagy energiával, amit mások most kifejezetten csodálnak. Egy barát túl kemény lehet veled, ami a féltékenységéből adódhat, de ezt sajnos ő nem veszi észre. Feszültség alakulhat ki közted és egy hozzád közeli személy között.

Bika

Lehet, hogy eláraszt a lehetőségek tömkelege és legszívesebben begubóznál, hogy ne légy nyomás alatt. Hajlamos leszel hirtelen felindulásból költekezni. Őrizd meg a nyugtákat, ha esetleg szeretnéd visszavinni, amit vettél.

Ikrek

Keményen próbálsz elérni valamit és vitákba is bocsátkozhatsz, ha valaki megpróbálja az utadat állni. Próbálj meg enyhülni egy kicsit, megértve, hogy nem mindenki olyan heves, mint te időnként.

Rák

Kifejezetten érzékeny oldaladat mutatod meg másoknak. Találd meg a frusztrációd fizikai levezetésének módját. Lehet, hogy egy porszívózás is megteszi, a lényeg, hogy valahogyan megszabadulj tőle. Még te sem vagy biztos benne, hogy mi az oka a felszínre törő érzéseidnek.


Oroszlán

Ma nagy mosollyal üdvözöl téged mindenki. Egy barátod lehet, hogy túlságosan ingerlékeny és erősködő lesz. Tudd, hogy hogyan hagyd figyelmen kívül vagy beszéld meg vele helyesen a dolgot. Mindenesetre találj megoldást saját magad és mások érdekében is.

Szűz

Sok minden zajlik most a színfalak mögött és valószínűleg le is terhelnek az események. Nem vagy igazán biztos benne, hogy mit cselekedj. Fura visszajelzéseket kaphatsz.

Mérleg

Lehet, hogy kissé kimerít most az, hogy olyan megoldást keress, ami az eddigitől eltérő. Ne taszíts oldalra senkit, aki szellemi kihívások elé állít, inkább próbáld meg megosztani vele, hogy mi zajlik most benned.

Skorpió

Gondolkodj, mielőtt cselekednél. Egy szeretett személy talán meg akarja mondani, hogy mit tegyél, de a végén úgyis az lesz, amit te szeretnél. Hagyd el most a szarkazmusodat és ne bántsd meg őt még jobban.

Nyilas

Lehet, hogy beiratkozol egy workshop-ra vagy egy tanfolyamra, hogy új ismeretekre tehess szert. Mások szokatlanul erőszakosan viselkednek veled. Tégy egy lépést hátra és nézd meg, hogy mi zavarhatja őket.

Bak

Fontos, hogy a másokkal való törődés során adj időt magadnak is. A hozzáállásod ajtókat nyithat meg előtted, de lehet, hogy nem vagy felkészülve arra, amit mögötte találsz. Tölts egy kis időt a pároddal.

Vízöntő

Számos lehetőséget fogsz felfedezni magad körül. A kreativitásod segítségével ki is tudod használni őket olyan módon, ahogyan csak szeretnéd. Fejezd ki a törődésedet egy gyermek vagy valamely szeretett személy iránt. Nem kell, hogy mindig tartózkodó légy.


Halak

Próbálj meg lassítani egy kicsit és megérteni, hogy mi zajlik egy közeli barát vagy kolléga bensőjében. Ez a személy elvárhat tőled olyan dolgokat, amiknek nem tudsz eleget tenni, de ne hagyd, hogy a felháborodásod erőt vegyen rajtad. Beszéljétek meg a dolgot. Foglalj le még ma egy fontos időpontot.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...