Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 16. szerda – Nagy csalódás lesz a mai nap...

Napi horoszkóp május 16. szerda – Nagy csalódás lesz a mai nap sokak számára..

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben lavírozni fogsz a konzervatív és a bohém éned között, a figyelmességed és a kommunikációs készséged pedig a magasba szökik majd.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy olyan emberrel szeretnél találkozni, aki rugalmas és aki képes élvezni a személyiséged sokszínűségét. Egy igazán jó kapcsolat alakulhat ki a következő évben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel többet fogtok utazgatni és képesek lesztek új gondolkodásmódot elsajátítani.

Hirdetés

Kos

A kiszámíthatatlanságod most magadra fog hagyni egy helyzetben, remélhetőleg pozitív kimenetellel. Sokan keresnek meg téged tanácsért, hogy mit lépjenek egy adott helyzetben. Figyelmesen hallgasd végig, amit mondanak, és csak azután adj tippeket.

Bika

Próbáld meg a legtöbbet kihozni a helyzetből, ami csak lehetséges. Reggel lesz időd felülvizsgálni bizonyos történéseket. Délután reflektorfénybe kerülsz, és úgy tűnhet, mintha mindenki időt szeretne veled tölteni. Állíts fel limitet magadnak.

Ikrek

Egy kritikus pénzügyi helyzettel kell már a nap elején megbirkóznod. Lehet, hogy a nap folyamán elárasztanak majd a tennivalók. Egy nem várt megbeszélés még jobban bezsúfolja a napodat és egyre több emberrel kell foglalkoznod. Légy racionális és tiszteld a határaidat.

Rák

Sokan felkeresnek téged. Csodálkozol, hogy miért kell annyi idődet és figyelmedet szánnod valakinek. Ismerd fel, hogy ami neked túl sok, az lehet, hogy másnak egyáltalán nem az. Tiszteld magad és az energiádat és tudd, hogy mikor kell visszavonulót fújnod.

Oroszlán

Légy kicsit ravaszabb valakivel, aki általában igyekszik kerülni téged. Ezzel a személlyel nagyon eltérő véleményen szoktatok lenni. Tartsd tiszteletben ezt a különbözőséget. A kreativitásod akkor fog virágzani, amikor olyasvalakivel kerülsz kapcsolatba, akivel általában nem szoktál.

Szűz

Engedd szabadjára a képzeletedet. Lehet, hogy még nem állsz készen arra, hogy foglalkozz egy kötelezően elintézendő üggyel. Néha a fantáziálgatás segít abban, hogy felfrissítsd magad. Délutánra készen fogsz állni, hogy belevesd magad a projektbe.

Mérleg

Légy őszinte a másokkal való kommunikációban. Ha felmerül egy probléma, így sokkal könnyebben meg tudjátok majd oldani, mint gondoltad. Légy jó hallgatóság. Ha többet lazítasz, képes leszel előrébb jutni.

Skorpió

Meglepő híreket fogsz hallani. Lehet, hogy nem fogod tudni, mit kell tenned az adott körülmények között. Próbálj meg kérdéseket feltenni úgy, hogy azok ne hassanak fenyegetőleg. Sok figyelemreméltó ötleted van, de addig ne prezentáld őket, amíg nem állnak rá készen, hogy figyelemmel végig hallgassák.

Nyilas

Először foglalkozz a pénzügyi kérdésekkel, utána lenyugodhatsz kicsit. Ne engedd, hogy valaki megfélemlítsen vagy felidegesítsen. Egy személyes ügy olyan mértékű lehet, hogy nehéz lesz nem reagálni rá, de mégis jobban jársz, ha hirtelen nem mondasz semmit.

Bak

Egészen jó hangulatodban vagy, így érdemes kezedbe venned a fennálló nagyobb problémákat. Érzelmileg ki fogsz merülni, ha továbbra is halogatod őket. Ne vállalj kockázatot délután, mert elég valószínű, hogy vissza fog ütni a dolog.

Vízöntő

A nap közepe felé némi zavartság ellenére készen fogsz állni arra, hogy változtass és igazodj, ha az szükséges. Egyértelműen add át a mondanivalódat, hogy az érintett felek megértsék, mi lakozik benned. Ne engedd, hogy bárki akadályozzon abban, hogy állást foglalj.

Halak

Használd ki a nappali órákat, amennyire csak lehetséges. Sok dolgod lesz, amit el kell intézned, de nem is lesz velük semmi gond. Úgy érzed, hogy energikusabb vagy, mint az eddigi elmúlt időszakban. Egy pénzügyi probléma ütheti fel a fejét. A változás lehetséges.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...