Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 16. – A nap végére valami csodálatos dolog történik...

Napi horoszkóp május 16. – A nap végére valami csodálatos dolog történik veled is!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Elegendő magabiztossággal, karizmával és csáberővel leszel ma megáldva, így nagyon nehéz lesz neked nemet mondani. Ha van valami, amit ma promótálnál, ha eladni készülsz valamit vagy audienciát akarsz szerezni magadnak valamilyen üggyel kapcsolatban, akkor most lesz rá a legalkalmasabb az idő.

Bika

Nagy mérföldkőhöz érhetsz el a mai napon a karrieredet illetően, ami olyan lesz, mintha egy álom válna valóra. Lehet, hogy nyilvánosan elismerik a munkádat, előléptetnek vagy elemik a fizetésedet. Ne szalaszd el a pillanatot, élvezd ki.


Ikrek

Nagyon el fogsz ma vágyni máshová, mint ahol éppen vagy, de legalábbis megpróbálod átírni a forgatókönyvet. Ennek nem is kicsi az esélye, hiszen nagyon ihletettnek érzed magad. A barátoknál is menedékre találhatsz, ha nevetésre és mókára vágysz.

Rák

A nap végre át fog törni a felhők között, új munkahely és költözési lehetőség fogja megmutatni magát. Ez a fajta változás lehet, hogy felébreszt majd benned néhány régi félelmet, de itt lesz az ideje a szarvánál megragadni a bikát és elindulni egy jobb élet irányába.


Oroszlán

Meg kell találnod a partnereddel/kollégáddal a helyes kommunikációs irányt, hogy kilábaljatok egy problémából és lehiggadjatok. Ha egyedülálló vagy, akkor a barátokkal töltött idő sok szeretetet fog adni.

Szűz

Ha munkakeresésben vagy, a mai nap kiemelkedő lehet számodra. A legjobb önéletrajzot alkotod meg és mellé jó ajánlásokat is küldesz, ami fel fogja kelteni a potenciális munkáltatók figyelmét. Olyan lehetőségekkel találhatod szembe magad, amik nagy ugrást jelentenek számodra.

Mérleg

Szerelem és pozitív energiák terjednek a levegőben, szóval ne is vesztegesd el az idődet a négy fal között ülve. Próbáljatok ki valami újat és szórakoztatót a pároddal, vagy ha egyedülálló vagy, menj el végre randizni egy kiszemelteddel.

Skorpió

Érzelmesebb leszel a mai napon, de vedd ezt jelzésnek a kozmosztól, hogy végezz egy teljes spirituális, testi-lelki tisztulást. Adj esélyt magadnak, hogy elengedj olyan dolgokat, amelyekhez ragaszkodtál eddig, de nem szolgálták a javadat.

Nyilas

Légy tudatos azt illetően, hogy milyen emberekkel veszed körbe magad. Ezek a személyek legyenek olyanok, akikkel egy hullámhosszon működtök, és akik támogatnak abban, amit csinálsz. Van, hogy kell egy jó csapat, mert nélkülük, nem megy.

Bak

Készülj fel arra, ami következik és igyekezz változtatni az útirányon, ha arra szükség van. Mindenek előtt pedig teszteld azt, amit a legjobb ötletnek látsz. Hallgasd meg azt is, hogy mások mit gondolnak a választásodról, sokat tanulhatsz belőle.


Vízöntő

A szavaid ma olyanok lesznek, mint a méz, így képes leszel bárkit bármire rá vagy bármiről lebeszélni. Használd ki ezt az ajándékot arra, hogy kontaktba kerülj azokkal, akik a segítségüket ajánlották fel. Így lehetőséged lesz promótálni valamit, amiben igazán hiszel.

Halak

Csupán pár lépésre vagy az anyagi szabadságtól, ami azt jelenti, hogy egy jó állásajánlat kerül az utadba vagy gyorsan fogsz nagyobb összeget felhalmozni, ami segít majd kilábalni egy adósságból. Tudd, hogy ezek azért nem úgy fognak bekövetkezni, hogy ülsz egy helyben és vársz a sült galambra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés