Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 13. – A Bika párja elárulja titkát, a Rákok...

Napi horoszkóp május 13. – A Bika párja elárulja titkát, a Rákok pihenjenek, a Mérlegek készüljenek fel! Neked mit tartogat a mai nap?

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben erőteljes benyomást teszel másokra, különösen a négyszemközti beszélgetések során.

Lehet, hogy szükséged van egy ilyesfajta intimitásra, mielőtt teljesen meg tudnál nyílni. Olyan dolgokba nyersz betekintést, amelyeket jó alapos meg kell, hogy fontolj, mielőtt megosztanál másokkal is. 

Ha egyedülálló vagy, akkor most az elsőszámú dolog, hogy minőségi kapcsolatra lelj. Lehetőséged lesz egy komoly kapcsolatot kialakítani valakivel az ősz közeledtével. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel még szorosabbá válik a kapocs köztetek és ezt nem is kell erőltetnetek, hiszen egy természetes folyamat lesz.

Kos

Keress fel olyan embereket, akiknek érdekel a hogyanléte, de alig van alkalmad találkozni velük. Szigorú lehetsz másokkal, hiszen nem érted, hogy egyes embereket mi motiválhat. Tudd, hogy nem változtathatsz meg senkit, főleg nem akkor, ha úgy tűnik, hogy be akar zárni előtted.

Bika

A párod szeretne valami fontosat megosztani veled. Lehet, hogy elsőre túlreagálod a dolgot, de nem kell megijedned. A beszélgetést nem szabad elhalasztanotok, hiszen nagy hatással lehet az életetekre. Valami bekattan az elmédbe, ami új megvilágításba helyezi a dolgokat.


Ikrek

Sokan csoportosulnak köréd. Igazán különféle személyiségű barátaid vannak, akik mind másféle módon állnak közel hozzád. Élvezd ezt a fajta sokszínűséget. Egy szeretett személy nagy kéréssel fog feléd fordulni. Ha nem tudsz hirtelen pozitívan reagálni, akkor szánj magadnak időt rá, hogy előbb átgondold a dolgot.

Rák

Az elmúlt napokban, ha nem hetekben, eléggé túlhajszoltad magad. Fontos, hogy tarts egy kis szünetet, még akkor is, ha a naptárad nem feltétlen engedné. Ha kell, halaszd el a programjaidat. Mindenkinek szüksége van pihenésre.

Oroszlán

A játékosságod a legkülönfélébb módokon képes a felszínre törni. Egy baráttal eléggé szigorú leszel, hiszen úgy érzed, hogy átlépett bizonyos határvonalakat. Mondd el neki, ha kellemetlenül érzed magad vele kapcsolatban és hallgasd meg azt is, amit ő mondani szeretne.

Szűz

Ismerd fel, mi történik a közvetlen közeledben. Lehet, hogy nagyon jó lenne összehívnod a barátokat egy nagy, közös bulizásra. Együtt a számodra fontos személyekkel egy igazán emlékezetes eseménynek nézhetsz elébe.

Mérleg

Készülj fel rá, hogy talán nem lesz egyszerű kezelni a helyzetet, amikor az életed eltérő szegmenseiben szereplő embereket akarsz egy helyen tudni. Nem kell aggódnod, inkább kezdd az első lépéssel és segíts nekik bemutatkozni és elkezdeni ismerkedni.

Skorpió

Légy tudatában annak, hogy hajlamos vagy túlhajtani magad. Lehet, hogy nem igazán vagy képes határokat szabni magadnak, de nincs más választásod. Szükséged van önfegyelemre. Figyelj oda magadra és nézd át a költségvetésedet is.

Nyilas

Te nagyon is jól érted, hogy mi zajlik most benned, de a környezetednek nem megy könnyen, hogy alkalmazkodjon az éppen aktuális hangulatodhoz, ami elég gyakran váltakozik és főként inkább komor. Ennek az év végén várhatóan vége lesz, hiszen nagy változáson fogsz keresztül menni.

Bak

Eléggé leharcoltad magad a héten és szokatlanul fáradtnak érzed magad. Maradj otthon és pihenj, ha azt érzed jónak. Lehetséges, hogy egy eseményen számítanak a jelenlétedre, da ha a pihenést most fontosabbnak látod, akkor nyugodtan mondd le és lazíts inkább.

Vízöntő

Körülvesznek a barátok, ami nagyon boldoggá tesz, de úgy érezheted, hogy egy szeretett személyt, rokont nagyon elhanyagoltál az elmúlt időszakban. Látogasd meg őt, ne halogasd tovább.

Halak
Úgy érzed, hogy valaki túlságosan nagy elvárásokat támaszt veled kapcsolatban. Drámain megváltozhat a hangulatod emiatt. Jól tudod, hogy mikor telik be a pohár, szóval állj ki magadért. Ha visszavonulsz, azzal nem valószínű, hogy eléred a célodat.

tudasfaja.com

loading...