Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 11. – Rák, Kos, Halak, Bak, Bika, Nyilas, Ikrek,...

Napi horoszkóp május 11. – Rák, Kos, Halak, Bak, Bika, Nyilas, Ikrek, Skorpió, Oroszlán, Szűz

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Egyes terveidet felülírhatják a mai napon, de ne keseredj el azonnal, hiszen lehet, hogy még jól is jössz ki a dologból. Fennáll az esélye, hogy olyan helyzetbe keveredsz, ahol ketten is vágynak majd a figyelmedre.

Bika

Ha van olyan egészségügyi problémád, amiről tudod, hogy kezelni kellene, és nagyobb óvatosságot kíván meg tőled, akkor ne játssz most az tűzzel. Anyagi gondodat sikerrel megoldhatod, ha türelmesen megvizsgálod a részleteket is.

Ikrek

Könnyed és szívélyes leszel a mai napon. A szíved benne lesz minden tevékenységben, amit végzel. Egyedül a szakmai kérdésekben ne hagyd, hogy az érzelmek szerepet játszanak.

Rák

Fiatalos energia jár át a mai napon és inspiráltan tekintesz az új lehetőségekre. Kegyetlenül kimondod az igazságot, ami lehet, hogy egyes embereknek nem fog tetszeni, de ez már legyen az ő bajuk.


Oroszlán

A szeretteid köréd fognak gyűlni a mai napon, hogy osztozzanak az örömödben, bármi is legyen a forrása. Persze ünneplésre való ok nélkül is tökéletesen sül el minden családi esemény.

Szűz

Anyagi dolgok fogják lekötni a figyelmedet és hajalmos vagy aggódni olyan dolgok miatt, amelyek meg sem történtek, vagy ha mégis, nem hatnak rád olyan erővel, mint gondolod. Beszéled meg valakivel az aggályaidat.

Mérleg

Nyitott vagy a gyógyulásra, a szeretetre, az örömre és arra, hogy elengedd szükségtelennél váló dolgokat és kapcsolatokat. Nagyon jól fogod érezni magad egy számodra igen különleges személlyel.

Skorpió

Nagy elvárások csalódottsággal járhatnak, szóval igyekezz két lábbal a földön maradni, ha lehet. Mély érzéseket táplálhatsz valaki iránt, viszont ne nyilatkozz előtte, amíg egyértelműbb jelét nem tapasztalod annak, hogy ő hogyan viszonyul hozzád.

Nyilas

Szerelembe esel egy új személlyel vagy ötlettel a mai napon. A dolgok gyorsan történnek, így neked is hirtelen kell majd döntést hoznod, nehogy lemaradj egy vissza nem térő lehetőségről.

Bak

Kezd visszatérni az energiád és lelkileg is egyensúlyba kerülsz. Sikereket érhetsz el egy nem túl nyerő széria után és egy meglepetés is vár rád. A munkamániádat fogd vissza, ha lehet.

Vízöntő

Nehéz feladatokat és elérhetetlen embereket fogsz tudni megnyerni magadnak ma. Az élet folyamatos változások sorozata és az embernek meg kell tanulnia haladni az árral, mindamellett élvezni, de legalábbis értékelni, amit az utunkba sodor.


Halak

Talán nem egyszerű kilépni egy biztonságos, de visszatartó szokásból, de hidd el, hogy a változás megújulással fog párosulni. Készen állsz, hogy változtass az életmódodon, Töltsd az időd olyan tevékenységekkel, amik valóban örömöt csalnak a lelkedbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés