Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 10. – Nyilas, Rák, Szűz, Ikrek, Skorpió, Halak, Bak,...

Napi horoszkóp május 10. – Nyilas, Rák, Szűz, Ikrek, Skorpió, Halak, Bak, Vízöntő, Oroszlán, Kos

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Talán nem érzed magad olyan magabiztosnak, mint általában szoktad, de emiatt ne légy szigorú önmagaddal. Mindenki szokott kivenni egy szabadnapot, amikor kiereszti a gőzt. Koncentrálj olyan dolgokra és tevékenységekre, amelyek megerősítenek.

Bika

Jó lenne most azzal foglalkoznod, amit a lelked kíván, ami lehet, hogy jelenleg talán nem lesz túl praktikus, de mindenképpen szükséges. Ez nem azt jelenti, hogy nemtörődömnek kell lenned, de mindenképpen oda kell figyelned a saját igazadra, mert nincs annál rombolóbb, mint ellene dolgozni.

Ikrek
Ha a baráti kapcsolataid furán alakultak az elmúlt időszakban, az azért van, mert visszább kell lépned és a saját szükségleteiddel foglalkoznod. Ha lelassítasz és kihátrálsz a zajból és kavalkádból, akkor újra meg tudod majd erősíteni a kapcsolatot önmagaddal.

Rák

Ismered a mondást, ‘Madarat tolláról, embert barátjáról.’ Ha már itt tartunk, te olyan emberekkel veszed körbe magad, akik támogatnak és inspirálnak vagy olyanokkal, akik visszahúznak? Ha nem az első igaz rád, akkor valahol kisiklottál.


Oroszlán

Azt veszed észre, hogy megkérdőjelezed önmagad, mert nem hiszel a saját tudásodban. Azzal nincs baj, ha ellenőrzöd magad, de legyél tisztában azzal, hogy mit érsz. Emellett pedig ne állj meg soha a fejlődésben.

Szűz

Az érzelmi világodban fogsz elmerülni a mai napon, ami lehetséges, hogy nem éppen egy fényes és vidám hely. Tudatosítsd magadban, hogy hogy vagy pontosan és igyekezz a pozitív irányba átlendülni, még akkor is, ha ehhez meg kell erőltetned magad kicsit.

Mérleg

Valaki a mai napon egyfolytában irritálni fog és csak rajtad áll, hogy hogyan reagálsz rá. Állj ki magadért és húzd meg a határokat, ha a magánéletedről van szó, hiszen csak te szabhatod meg, hogy kinek engedsz betekintést és véleményformálási jogot.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy nem teszel eleget a mai napon és emiatt talán túl is lősz a célon, ráadásul mások helyett is aktívkodni akarsz. Ne azáltal akard bizonyítani magad, hogy mennyit gürizel vagy adsz.


Nyilas

Lehet, hogy nem fogod magad olyan önfeledtnek érezni a mai napon, mint azt remélted, de ne feledd, hogy a befektetett kemény munkának hamarosan meglesz a gyümölcse. Plusz, ha kicsit megrendül az önbizalmad, emlékeztesd magad, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Bak

A család vagy egy otthonnal kapcsolatos dolog a mai napon fel fog húzni. Mielőtt nagyon beleásnád magad az érzelmi ügyekbe, állj meg egy kicsit és hagyj magadnak időt arra, hogy elüljön a vihar. Találj jó módot arra, hogy kiereszd a gőzt, majd csak aztán dolgozz a megoldáson.

Vízöntő

Azt érezheted, hogy a mai napon bármit mondasz, az helytelen, de ennek csak az lehet az oka, hogy túlságosan meg akarsz felelni másoknak. Ismerd fel, hogy te nem arra születtél, hogy állandóan alkalmazkodj. Talán egy kis egyedüllét lenne a legjobb most neked, hogy fel tudj töltekezni.

Halak

Ma különösen érzékenyen érint a kereseted témája és megfogalmazódik benned a kérdés, vajon megérdemelnél-e egy emelést és vajon valaha fogsz-e kapni. Ne hagyd, hogy a pillanatnyi önbizalomhiány elhitesse veled, nem érsz eleget.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...