Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 16. szombat – Ilyen lesz a közeli jövőd!

Napi horoszkóp június 16. szombat – Ilyen lesz a közeli jövőd!

Ha ma van a szülinapod: Ebben az évben sokszor érzed magad ellentmondásosan. Az eszed és szíved úgy tűnik, hogy állandó harcba állnak egymással. Gondold át jó alaposan a dolgokat és értékeld, hogy mi lenne a legjobb módja a kommunikációnak és az interakcióknak. Egy új megközelítés bizonyul majd a legjobbnak. 

Ha egyedülálló vagy, akkor a belső küzdelmedet könnyedén kivetíted bárkire, akit kiszemelsz magadnak. Ősszel egy románc veszi kezdetét. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagyon jól meglesztek a kedveseddel és otthoni átalakításokon gondolkodtok majd.

Kos

Egy tapasztalt változás be fog zavarni a koncentrációs képességedbe. Ne gondold túl a dolgot és próbáld megtartani a fókuszodat. Az intuíciód most erős szerepet kap. Használd ezt eszközként, hogy eldönthesd, mi a legjobb a számodra.

Bika

A lehetséges dolgokra összpontosíts. Hajlamos vagy teljesen más megközelítésből kezelni az érzelmi helyzeteket és ebben nagy szerepet játszik az is, hogy rá tudod bírni a többieket arra, hogy kitárulkozzanak. Az ötleteid sok ember számára vonzóak és segíti kibontakozni a tehetségüket.

Ikrek

Gyakran veszed a kezedbe a dolgok irányítását. Ez amolyan alap jellemződdé vált. Az, amit valaki elvár tőled, különbözhet abban, amit valóban képes vagy nyújtani. A hatodik érzéked elnavigál egy számodra fontos emberrel való beszélgetéshez.

Rák

Keresd fel a távolban lévőket. Értsd meg, hogy mi lehet a gyökere annak a nézeteltérésnek, ami közted és egy barátod között alakult ki. A valódi problémát oldd meg és ne csak felületes tűzoltást végezz. Bízz a belső hangodban.

Oroszlán

Kapcsolódj a hozzád közel állókhoz. Némi betekintést nyerhetsz, ha lelassítasz, és nem azon kezdesz el gondolkozni, hogy mi változott meg az elmúlt időben. Egy pénzügyi megállapodásnak ma nem lesz valami jó kimenetele. Próbáld meg a nagyobb képet látni.

Szűz

Hagyd, hogy más vegye a kezébe a dolgok irányítását és te inkább csak hallgass figyelmesen. Az a személy, aki híreket oszt meg veled, nem szándékosan lesz megtévesztő, de néhány fontos információt ki fog hagynia a mondandója alkalmával. Ne hozz komoly döntéseket ma.

Mérleg

Egy program szervezésekor egy fontos részletet ki fogsz hagyni. Azt érzed, hogy kellő káosz alakult ki körülötted. A hibák ma könnyen felmerülhetnek. Hagyd, hogy a képzeleted szabadon szárnyaljon.

Skorpió

Rejtélyes ráérző képességed van arra, hogy mit és pontosan mikor kell megtenned. Ha nem hallgatsz az ilyen belső késztetésekre, nem jársz el bölcsen. Valaki, aki közel áll hozzád, nincs tisztában a saját érzései súlyával. Légy figyelmes ezzel a személlyel.

Nyilas

Otthon kellemetlen szituáció fog kialakulni. Úgy érzed, hogy teljesen félre értenek téged. Nem veszik figyelembe, hogy egy sokoldalú személyiséggel van dolguk. Zavarodottság vesz körül. Amiről azt hitted, hogy adott, valójában nem az. Kérdezz, hogy tisztábban láthass.

Bak

A kommunikáció ma elég problémás lesz. Azt hiszed, hogy érted, mit akar mondani a másik és végül teljes félreértésekbe keveredtek. A terveid elszállnak a széllel. Azt érzed, hogy semmi nem úgy jön össze, ahogyan lennie kellene.

Vízöntő

Légy óvatosabb a pénzeddel. Hajlamos vagy olyanra elszórni unalmadban, amire semmi szükséged. A szkepticizmusod miatt választasz irányt a mai estére. Ne köss semmilyen megállapodást a mai napon.

Halak

Sok dolog zajlik körülötted, de te bízz magadban és mosolyogj. Valaki, aki közel áll hozzád megrendítő dolgot közöl veled. Egy ideig furcsán nézel erre a személyre. Itt az ideje, hogy határozottabban állj ki magadért az érzelmi életedben.

tudasfaja.com

loading...