Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 15. – Nyilas, Szűz,Bika, Rák, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió,...

Napi horoszkóp június 15. – Nyilas, Szűz,Bika, Rák, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Halak

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

A mai napon olthatatlan vágyat érzel, hogy kiszakadj a napi rutin szorításából. Nyughatatlan leszel és készen állsz bármilyen kalandra, csak hogy végre valami új inger érhessen.

Bika

A mai napon érzelmi síkon sokkal intenzívebben fogod megélni a dolgokat, mint általában. Nagy vágyat fogsz érezni, hogy birtokolhass valamit, ami talán másnak a tulajdona vagy máshoz tartozik.

Ikrek
Ma közelebb fogod érezni magad a szeretteidhez, mint általában. Mindazonáltal, ha konfliktusba keveredsz valakivel, az is kifejezetten intenzív és érzelemdús lesz. Találd meg az arany középutat.

Rák

Eléggé visszafogottan viselkedsz a mai napon, sőt annak is nagy az esélye, hogy mások igényeit és szükségleteit a magadé elé helyezed. A tiéddel törődik valaki?

Oroszlán
A mai napon harmóniában leszel önmagaddal és a környezeteddel, éppen ezért jól fog esni szocializálódni. A flört, a romantika, az utazás, a szabadtéri sportok és a gyerekekkel való játszás is mind terítéken lehetnek.

Szűz

A mai napon mindenkit képes vagy lenyűgözni, te mégis legszívesebben visszavonulnál a világ elől. Ezzel nincs semmi gond, de ne felejtsd el megejteni a fontos beszélgetésedet valakivel.

Mérleg

Alig várod, hogy beszélhess másokkal a mai napon, hiszen fontos mondandód van. Nem csak felszínes témákkal akarsz foglalkozni, hanem mélyre szántó ötletekkel és lelki vívódásokkal is.

Skorpió

A csillagok az anyagi helyzetedre hívják fel a figyelmedet. Ha vásárlásra adod a fejed, mindenképpen tartsd meg a blokkot vagy a számlát, mert még jól jöhet.

Nyilas
Nagyon nagylelkű és közvetlen leszel a mai napon, ráadásul még a Hold is szerencsével lát el. Miért ne tesztelnéd az univerzum erejét? Fogalmazz meg egy szívességet. Mit veszíthetsz?

Bak

Az elmúlt időszakban eléggé kizsigerelted magad, amivel jól magyarázható, hogy miért tudnak olyan könnyen felidegesíteni a szeretteid. Ma úgy érzed, hogy jobb lenne elvonulni a világ elől és teljesen elengedni magad.

Vízöntő

Egy kellemes, társasági nap lesz a mai. Készen állsz bármilyen mókára, szívesen lógsz a barátokkal vagy töltesz időt a gyerekekkel. A jövőbeni terveidet is szívesen megosztod valakivel, akit tényleg érdekel.

Halak

Sokkal több figyelem fog rád terelődni, mint általában és a magánéletedről is több tudódik ki, mint kellene. Mindeközben te csak a családoddal és az otthonoddal foglalkozol, és ez maradjon is így.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés