Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 14. csütörtök – Nagy lépések előtt állsz, ma már...

Napi horoszkóp június 14. csütörtök – Nagy lépések előtt állsz, ma már minden könnyebb lesz!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy fogsz haladni az árral, mint eddig korábban soha. Egyedülálló módon képes leszel olvasni a sorok között, amikor másokat hallgatsz. Néhányan közületek visszatérnek az iskolába, hogy fejleszthessék szakértelmüket, míg néhányatok több utazásra számíthat.

Ha egyedülálló vagy, találkozni fogsz egy potenciális jelölttel, aki benne van a pakliban, hogy külföldi. Ha  párkapcsolatban élsz, akkor sok közös célon fogtok osztozni a kedveseddel és valóra válthatjátok egy közös álmotokat is.

Hirdetés

Kos

Rájössz, hogy mi zajlik egy kollégád és egy barátod között. Próbálj meg nem beleszólni a dologba. Csökkentsd minimálisra a részvételedet ebben a szituációban. Engedd, hogy elüljenek a kedélyek.

Bika

Egy kollégád képes lesz olvasni benned, még akkor is, ha nagyon el akarod rejteni a belső hangulatodat. Bízhatsz benne, hogy az, ami kettőtök között elhangzik, senki más fülébe nem jut el. Ez a személy mellesleg kissé szeszélyesebb tud lenni, mint a többiek.

Ikrek

A többiek egy kicsit le vannak eresztve körülötted. Egy új információ befolyással lesz egy fontos emberhez való hozzáállásodra. Ne ítélkezz előre, amíg nem tudsz mindent. Szánj időt arra, hogy feldolgozod ezeket az információkat, mielőtt bármit is tennél.

Rák

Érdemes rendszerezned magad, mert túl sok minden kavarog a fejedben. Szánj időt egy szeretteddel való beszélgetésre. Segíteni fog, ha megosztod valakivel azt, ami most benned zajlik. Több aggodalom van benned, mint gondolnád, de a beszéd segít a probléma enyhítésében.

Oroszlán

Meg fogsz lepődni azon, hogy mi történik veled és a körülötted lévőkkel. Ha egy kicsit visszavonulnál, akkor a többiek sokkal energikusabbá válnak. Egy szerettedet nagyon aggasztja valami, de te képes leszel rá, hogy segíts neki átjutni a nehézségen.

Szűz

Egy csatában felül fogsz kerekedni. A napi rutinodat egy váratlan esemény meg fogja zavarni. Lehet, hogy visszatartasz bizonyos érzelmeket és eldöntöd, hogy nem osztod meg senkivel. Egy családi ügy megoldódhat, ha hajlandó vagy beszélni róla.

Mérleg

A kreativitásod virágzik, miközben egy projekten dolgozol. Lehet, azt fogod érezni, hogy a lehetőségeid korlátozottak. Tudd, hogy találni fogsz más módot arra, hogy kezelj egy problémás embert. Légy nyitott egy barátod javaslatára, ne zárd ki azonnal.

Skorpió

A jelenlegi pénzhiányod miatt kissé kínosan érzed magad, de éppen azon vagy, hogy megtakaríts egy jövőbeni tervedhez. Győződj meg róla, hogy otthoni fronton nagy legyen az egyetértés, mert ez most különösképpen befolyásolja a hangulatodat.

Nyilas

Tartsd fenn a beszélgetés fonalát, még akkor is, ha kissé lelombozottnak érzed magad. Fontos, hogy értékeld a dolgok hirtelen változását. Lehet, hogy csalódott leszel, amiért neked kell foglalkoznod ezzel a dologgal, de fel fogsz nőni a feladathoz.

Bak

Keress valakit, aki tisztában van az elvárásaiddal. Nagyon érted a dolgodat és képes vagy nagyobb felelősséget is vállalni, ha szükséges. A jó hír mindig elér, ha hajlandó vagy beugrani valaki helyett. Egy régóta esedékes beszélgetésnek elérkezett az ideje.

Vízöntő

Frissítsd fel a kapcsolatodat egy barátoddal. Talán egy korai hétvégi programot is tervezhetnétek. Nézzétek meg a lehetséges úti célokat és fontoljatok meg egy hirtelen és szórakoztató kiruccanást valahová. Pénzügyileg maradj megfontolt, hiszen nem akarod lenullázni a számládat.

Halak

Úgy látszik, hogy sok dolgot tartasz vissza magadban. Lehet, hogy most nem fogod tudni megváltoztatni a menetirányt. Beszélj egy megbízható baráttal, mielőtt eldöntenéd, hogy mit fogsz lépni. Egy kollégád fontos dolgot fog megtenni érted.

tudasfaja.com

Hirdetés