Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 13. – Valaki betoppan az életedbe a múltadból!

Napi horoszkóp június 13. – Valaki betoppan az életedbe a múltadból!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Nagyon érzelmes lehetsz a mai napon, de nem kell egyedül keresztülvinned ezt. Fordulj a családodhoz vagy a barátaidhoz, ha segítségre vagy megerősítésre vágysz a nehéz pillanatokban. Nem fognak magadra hagyni.

Bika

A mai napon erősen meg fogod szűrni, hogy milyen információkat engedsz mélyen beférkőzni a tudatodba, ugyanis nem akarod, hogy negatív hatások mérgezzék meg a kiegyensúlyozott lelki állapotodat. Bölcs gondolat!


Ikrek

Napi emlékeztető: csakis valódi önmagadként teljesedhetsz ki és lehetsz boldog. Kár is próbálkoznod azzal, hogy mások vélt elvárásainak megfelelj. Nézz magadba mélyen. Ki vagy te? Szerinted, nem pedig más szerint!

Rák

A mai napon egy nagy terhet akarsz letenni a válladról, ami kiváló ötlet, hiszen lehet, hogy jön helyette másik. Ne cipelj sokáig feleslegesen súlyokat. Kíméld magad, szeresd magad és ne feledd, hogy nem vagy más igás lova sem.

Oroszlán

Nagyon lefoglal, hogy mit gondolnak rólad mások? Miközben szeretnél fenntartani egy imázst önmagadról, ne feledd, hogy ha hű akarsz lenni magadhoz, azzal mindig megsérthetsz, akár csak a felszínen is, valakit. Ez benne van a pakliban. Fogadd el.

Szűz

A barátaid és a kollégáid ma nagy segítségedre lehetnek, szóval ne félj közölni, hogy mire van szükséged és hogyan működhettek együtt a leghatékonyabban. Ideje felhagyni a kételkedéssel, önmagaddal szemben.

Mérleg

Most, hogy a munkával minden rendben, a társasági életed végre azt a képet tükrözi, amire már egy ideje vágysz? Ideje találkozni új emberekkel és egyben új lehetőségekkel is.

Skorpió

Most, hogy valami lényegesen új dologra vágysz, talán jó lenne végre búcsút inteni egy kapcsolatnak, legyen az bármilyen minőségű. Ami visszatart, annak nincs helye az életedben. Vagy te nem így gondolod?

Nyilas

Ideje felhagyni néhány régi, negatív szokással, különösen, ha annak anyagi vonzata is van. Lehet, hogy beszélgetésbe elegyedsz a bankoddal vagy éppen a pároddal, hogy valamilyen élhető és kontroll alatt tartható megoldást találjatok.

Bak

Nem kizárt, hogy kompromisszumot kell majd kötnöd egy, a párkapcsolatodat érintő ügyben vagy egy karrierlehetőség okán. Ki lehet jönni belőle úgy, hogy mindenki nyerjen rajta? Ne a félelem legyen a motivációd.


Vízöntő

Nem számít, hogy mennyi elintéznivalód akad, a jólléted ma a legfontosabb. Talán meg kellene ejteni egy egészségügyi ellenőrzést vagy módosítani az étrendeden? Az életcélod pontosítását se hagyd ki a listáról.

Halak

Ha a dolgok az elmúlt időszakban bizonytalannak és keszekuszának tűntek, akkor a mai napon végre enyhülést tapasztalhatsz meg. A mai napra az a feladatod, hogy olyan dolgokat csinálj, amik jó érzéssel töltenek el, megnevettetnek vagy inspirálnak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés