Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 11. – Bak, Bika, Szűz, Oroszlán, Ikrek, Halak, Nyilas,...

Napi horoszkóp június 11. – Bak, Bika, Szűz, Oroszlán, Ikrek, Halak, Nyilas, Mérleg, Vízöntő, Skorpió jó hírünk van számotokra!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Szeretnéd, ha a mai napon minden simán menne, de néhány akadályba bele fogsz ütközni, ha tetszik, ha nem. De ugyebár minden rosszban van valami jó, így az egyik akadályon való túllendülés hasznodra fog válni a jövőben

Bika

Szórakozott kedvedben leszel ezen a napon és eltökélt szándékod lesz jól érezni magad. Azért légy óvatos, nehogy költekezés ügyileg átess a ló túloldalára. Ez most egyáltalán nem hiányzik és ha megtörténik, sokáig nyögheted a hiányt.

Ikrek

Nagy lesz a csábítás a mai napon, hogy az érzelmeid teljesen őszintén kinyilatkoztasd a világ felé. Ne tedd. Minél többen vannak tisztában azzal, hogy mi zajlik az elmédben, annál kevesebb manővert tudsz majd megtenni.

Rák

Lehetőségek tárháza kínálkozik minden egyes irányból, hát miért nem ragadod meg az egyiket? Bármi is legyen az ok, amiért most le vagy törve, tedd rajta túl magad, hiszen az önsajnálattal soha nem fogsz előrébb jutni, az egyszer biztos.


Oroszlán

A mai napon egy kicsit sebezhetőbb leszel az átlagnál, ám a jó hír az, hogy az aggodalmaid legnagyobb része pusztán a vad fantáziád szüleménye. Tereld el a gondolataidat, az univerzum vigyáz rád, mint mindig.

Szűz

Semmi értelme azon rágódnod, hogy egy eseménynek nem tudod megmagyarázni a pontos okát. Ha egyszer az életben nem tudsz kontrollt gyakorolni valami felett, attól még nem dől össze a világ. Lazíts. Minden meg fog oldódni.

Mérleg

Alapvetően olyan vagy, aki szívesen halad az árral és könnyedén veszi azt, amit az élet sodor elé. A mai napon valamilyen oknál fogva megszólal benned a vészharang. Ez nagyon ritkán történik meg, így ne hagyd figyelmen kívül ezt a megérzést.


Skorpió

Milyen kellemes nap. A legjobb formádat fogod hozni és nagylelkű leszel mindenkivel. Még az igazán fárasztó emberekkel is türelmes tudsz lenni. Tudd, hogy bármi, amit ma adsz, visszaszáll rád. Ez az előbbiek tükrében elég jól hangzik.

Nyilas

Elégedett leszel a világgal a mai napon. Hálás leszel azért, hogy élsz, hogy olyan vagy amilyen és mindazért, ami megadatik neked. Ez egyszerűen csodás, hiszen nincs is jobb meditáció, mint a háládatosság.

Bak

Rá fogsz jönni, hogy mindig van ok a nevetésre, ha az ember úgy áll hozzá, hogy a dolgok pozitív oldalát szemlélje. Tégy meg bármit, ami kirángat abból a gondolatmenetből, hogy valami soha nem fog összejönni. Te teremted a valóságodat.

Vízöntő

Ha anyagi ügyekkel vagy elfoglalva, akkor légy nagyon figyelmes. Persze, igazi jótét lélek vagy, akire bármikor bárki számíthat, de ne feledd, a támogatásnak több módja is van. Mindamellett te is pénzből élsz.

Halak

Ne bonyolítsd túl a dolgokat, ha érzelmi ügyekkel foglalkozol, különösen, ha egy rokonnak vagy barátnak akarsz jó tanácsot adni egy lelki problémával kapcsolatban. Ne kertelj, vágj bele a közepébe, a gyökerét piszkáld meg a dolognak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés