Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 6.- Mi jöhet még??? Ezt tartogatja a péntek!

Napi horoszkóp július 6.- Mi jöhet még??? Ezt tartogatja a péntek!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben többet fogsz tudni elérni, mivel hajlandó vagy kockáztatni. Képes leszel arra, hogy megbecsüld mások visszajelzéseit. Látni fogod, hogy sok rajongód van a környezetedben.

Ha egyedülálló vagy, könnyen találkozhatsz egy potenciális féllel a következő szülinapodig. Kérdezd meg magadtól, hogy akit éppen megismersz, azzal képes lennél és szeretnéd-e leélni az életedet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel kibővítitek a baráti kört. A vonzalom fokozódik kettőtök között.

Kos

Egész nap mosoly ül az arcodon, mivel egy nagyon jó hírt kapsz a nap elején. Végezz el minden fontosabb munkát lehetőleg még a hétvége megérkezte előtt. Mások könnyedén alkalmazkodnak hozzád, engedd nekik, hogy segítsenek.

Bika

Pénzügyi és magánéleti kérdések kerülnek a reflektorfénybe és ezek elvonják a figyelmedet minden másról. Lehet, úgy döntesz, hogy saját magad jársz utána, vajon az, amit hallottál hiteles-e. Talán még tanácsadókkal is beszélni akarsz.

Ikrek

Másképpen látsz egy helyzetet, mint az eredetileg le volt festve. Ez a torzítás azért áll fenn, mert a többi ember is teljesen más perspektívából szemléli a dolgokat. Több véleményre van szükséged, ezért figyelj jól arra, amit mások megosztanak veled.

Rák

Hagyatkozz valakire és egy mélyebb betekintést nyerhetsz általa. Úgy tűnik, hogy nem vagy képes lezárni egy személyes ügyet. Harcolj meg vele. Bízz a személyes bájodban és a képességedben, hogy keresztül tudj jutni egy érzelmi viharon.

Oroszlán

Talán reggel még szórakozott kedvedben vagy, de ez el fog illanni, amint egy komoly helyzet merül fel a munkahelyeden. Tedd meg a szükséges intézkedéseket, hogy később szabaddá tehesd magad. Értsd meg, hogy mi történik egy munkatársaddal.

Szűz

Reggel talán csak vonszolod magad, de délutánra a hétvége gondolata erőt fog adni ahhoz, hogy a fennmaradó feladataidat elintézd. Sokkal flörtölősebb hangulatodban vagy, mint azt gondolnád. Légy óvatos.

Mérleg

Intézd el a kötelező hívásaidat reggel és végezz annyi feladattal, amennyivel csak tudsz. Egy meglepetés át fogja írni a terveidet. Értsd meg, hogy mi történik a színfalak mögött egy családtaggal. Engedd meg, hogy ez a személy kitárulkozzon előtted.

Skorpió

Egészen jó hangulatban indul a napod. Vásárolj a kedvenc nasidból és kínáld körbe a kollégákat is. Megbeszélések és hívások akadályozhatnak abban, hogy a munkáddal megfelelő ütemben haladj. Hozz ki a lehető legtöbbet a napból.

Nyilas

Nyiss az új lehetőségek felé és mérd fel a létező összes opciót, mielőtt döntést hoznál, hogy merre indulj el. Egy pénzügyi kérdés  merülhet fel, amellyel foglalkoznod kell. Használd ki a délutánt, figyelj a visszajelzésekre és válassz a legjobb tudásodnak megfelelően.

Bak

Talán kevés energiával kezded a napot, de végül győztesen fogod lezárni. Annyira el vagy foglalva azzal, amit éppen csinálsz, hogy nem is lépsz le addig, amíg be nem fejezted a kitűzött feladatot. Egy fontos kérdéssel kapcsolatban érzékennyé válsz, de csak akkor, ha teljesen elengeded magad.

Vízöntő

Maradj pozitív a választásoddal kapcsoltban és légy hajlandó több barátot is bevonni a választásodba. Lehet, hogy nem fogod azonnal meghozni a döntést, de biztos, hogy sokat fogsz gondolkodni rajta, amely a munka legnagyobb része.

Halak

Talán kényelmetlenül érzed magad a felelősség terhe alatt, ami most a válladat nyomja. Valami módon ez a teher enyhülni fog és képes leszel bemutatni a zökkenőmentes és leleményes problémamegoldó képességedet.

tudasfaja.com

loading...