Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 5. – Nagy meglepetést tartogat a mai nap!

Napi horoszkóp július 5. – Nagy meglepetést tartogat a mai nap!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

 

Kos

Valaki, aki már számos alkalommal segített neked a szükség idején, most vonakodva akar támogatást nyújtani. Talán úgy érzi, hogy megértél a függetlenségre és ideje, hogy a saját dolgaidért te vállald a teljes felelősséget. Lehet, hogy igaza van..?

Bika
Lehet, hogy a te életedben most minden rendben van, de nem mindenki ilyen szerencsés a környezetedben, szóval légy megértőbb és segíts nekik, amiben csak tudsz. Ha mindenki olyan elégedettnek érezné magad, mint te, a világ egy csodás hely lenne.

Ikrek

Ne ess abba a csapdába, hogy elhiszed, amit hallasz, csak azért, mert azt hallod, ami szeretnél. A bolygók azt sugallják, hogy valaki félre akar vezetni, szóval jobb, ha éber maradsz és mindent megkérdőjelezel.

Rák
Jobb, ha elfogadod a tényt, hogy nem vagy tökéletes és soha nem is leszel az. Ez nem a bukás beismerése, hanem annak az elfogadása, hogy te is esendő ember vagy, mint mindenki más. Tanuld meg kamatoztatni a hibáidat és formáld azokat sikerré.

Oroszlán

A lelkesedésed egy projekt iránt be fogja ragyogni az egész elkövetkezendő hetet és olyan embereket fogsz magadhoz vonzani, akik szintén szívükön viselik azt, ami neked is fontos. Ha ezt örömmel veszed és kooperálsz velük, akkor nagy sikert érhetsz el.

Szűz

Olyan sok dolog alakul jól az életedben, így a kérdés csak az, miért fókuszálsz arra az egy-kettőre, ami problémás? Bármi is legyen az ok, túl kell tenned magad rajta, mert több lehetőség is az utadba fog kerülni a következő napokban.


Mérleg

Lehet, hogy jelenleg szerencsés szériád van, de ezt nem veheted mostantól kezdve készpénznek. Az sem túl üdvös, ha úgy költekezel, mintha nem lenne holnap. Egy kicsit bölcsebben oszd be a forrásaidat.

Skorpió

A szépség és művészetek iránti vágyad feléled a mai napon, amit érdemes kielégíteni. Menj el egy múzeumba, nézz meg egy kiállítást, de kényeztetheted a szemed a természet csodáival is. Az ilyen élményeket sosem bánja meg az ember.

Nyilas

Úgy érzed, hogy a világot képes lennél kifordítani a négy sarkából és nem kétséges, hogy erre képes is vagy, csak vigyázz, nehogy végül többet markolj, mint amennyit fogni tudnál. Lassíts le egy kicsit. Nem kell mindent azonnal megszerezned.

Bak
Igazán tapintatos és nagylelkű leszel egy baráttal, a pároddal vagy egy rokonoddal, mert mostanra megérted, hogy min megy keresztül. Ez a fajta empátia képes sokkal közelebb hozni a szeretteidhez és általa a kapcsolatotok is erősödik.

Vízöntő

Egy barát vagy kolléga fordulhat hozzád segítségért a mai napon. Már az is elég, ha csak figyelmes fülekre talál az illető általad, de ha még tanácsot is adsz neki, akkor odáig lesz meg vissza. Ezek a dolgok neked nem kerülnek sokba, ám a másiknak a világot jelenthetik.


Halak

Semmi szükséged arra, hogy mások mondják meg neked, mi a helyes és mi nem és azt, hogy hogyan kellene cselekedned. Ezt nálad senki nem tudhatja jobban. Ne aggódj folyton azon, hogy mit gondolhatnak mások. Csakis rajtad múlik a boldogságod.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés