Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 3. kedd – Egy fontos tanácsunk van minden csillagjegynek,...

Napi horoszkóp július 3. kedd – Egy fontos tanácsunk van minden csillagjegynek, jól figyeljetek!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Idén nyitottá válasz új ötletek felé, amelyeket minden bizonnyal képes leszel hasznosítani az életed legalább egy területén. Mások élvezik az egyediségedet és azt, hogy minden új helyzetet optimizmussal közelítesz meg.

Ha egyedülálló vagy, akkor fontos, hogy ismerd meg jól a potenciális jelöltet, mielőtt komolyabban elköteleznéd magad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel tett rövid utazások segíteni fognak titeket abban, hogy még szorosabbra fűzhessétek a köztetek levő köteléket, így a jövőben könnyebben átlendültök majd a stresszesebb időszakokon.

Hirdetés

Kos

Feszültséget keltesz a környezetedben azzal, hogy önmagadat adod, mert hajlamos vagy olyan dolgokat tenni, amelyekkel másokat provokálhatsz. Törődésedet és megértésedet mutatod ki egy testvér vagy közeli barát felé. Ha összejövetelt szervezel, hívd meg a szomszédokat is.

Bika

Szívesen találkoznál a barátokkal, de úgy tűnik, hogy valaki át akarja írni a terveidet. Függetlenül attól, hogy házibuliba mész vagy megnézni egy mozifilmet, érdemes átvizsgálnod a napirendedet. Tölts több minőségi időt egy szeretteddel.

Ikrek

Szeretnél kikerülni a figyelem kereszttüzéből, bár általában éppen az ellenkezőjére pályázol. Ha összejövetelen veszel részt, akkor szívesen veszed ki a részed a feladatokból, legyen szó a hús forgatásáról a grillen vagy a terítésről. Szívesen vagy hasznos tagja bármilyen rendezvénynek.

Rák

Olyan hangulatodban leszel, hogy képes leszel bizonyos korlátozásokat és tiltásokat elengedni. Ha képes vagy fókuszált maradni, akkor lesz okod ünneplésre is. Egy vágyad valóra fog válni ma vagy a köreljövőben. Keress fel valakit a távolból és kívánj neki minden jót.

Oroszlán

Legszívesebben pihennél és szórakoznál, de a munkát senki nem fogja elvégezni helyetted. Szedd össze magad, végezz vele minél hamarabb és délután még akadhat időd összeülni a haverokkal vagy elugrani valahová egy kis szabadtéri mókára.

Szűz

Csodás napot tölthetsz valakivel, akinek hatalmas képzelőereje van és szenvedéllyel teli. Ha eddig nem történt meg, akkor most biztosan szorosabbá válik köztetek a kötelék. Segíts egy szeretett személynek megkönnyebbülni lelkileg.

Mérleg

Talán túl sokat költesz mostanában, de egyáltalán nem érzed azt, hogy képes lennél most visszafogni magad. Gondolkodj hosszú távon és nyesd meg kicsit a kiadásaidat. Ha továbbra is ezt folytatod, annak nagy hatása lesz a jövődre nézve.

Skorpió

Bárhol is legyél, fantasztikusan fogod érezni magad. Úgy tűnik, hogy ezzel vonzod magadhoz az embereket. Használj ki minden adandó pillanatot. Az emberek személyes beszélgetéseket akarnak folytatni veled. Egy távoli ismerőstől származó hír le fog döbbenteni.

Nyilas

Dőlj hátra és hagyd, hogy egy szeretett személy vegye kezébe az irányítást. Nem kell, hogy mindig a középpontban légy. Nyiss az új lehetőségek felé, amelyek tálcán érkeznek feléd. Lazíts és hagyd, hogy a többiek gürizzenek most többet.

Bak

Lehet, hogy eddig sikerült elkerülnöd egy beszélgetést egy szeretett személlyel, de ez tovább már nem tartható. Próbálj megértő és nyitott lenni és állj bele. Kissé meglep, amit hallani fogsz, de ha szükségét látod, akkor ne habozz kérdéseket feltenni.

Vízöntő 

Lehetséges, hogy aktívabbnak kell lenned és átvenni a vezető szerepet egy társasági eseményen. Pénzügyek tekintetében zavar fog keletkezni és rajtad kívül mindenki számára nyilvánvaló lesz a megoldás, így szükséged lesz további információért segítséget kérni és kérdezni.

Halak

Kövesd a hatodik érzékedet és minden rendben lesz. Új megközelítéssel nagyobb boldogságra tehetsz szert. Légy hajlandó elutazni, hogy meglátogass egy barátot, ha nem ma, akkor a közeljövőben mindenképpen. A pozitív hangulat lesz jellemző az interakcióidra.

tudasfaja.com

Hirdetés