Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 26. csütörtök – Nagy dolgok várnak ma rád, a...

Napi horoszkóp július 26. csütörtök – Nagy dolgok várnak ma rád, a holnapi Telihold mindent felkavar az életedben!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Idén új lehetőségek felé nyílsz meg, amely erős és odaadó természetednek köszönhetően nem esik nehezedre. Ennek talaján új célokat fektetsz le és el is éred azokat. Mások nagyon készségesek lesznek veled. A pénzügyek kezelése során nagyon alapos és aprólékos leszel.

Ha egyedülálló vagy, akkor sok potenciális jelölt fog az utadba kerülni még ezen a nyáron. Ha leszögeznéd magadban, hogy milyen kapcsolatra vágysz, sokkal könnyebb lenne a választás is. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel a bizalom és megértés magasabb szintjére léptek és virágzó időszaknak nézhettek elébe.

Hirdetés

Kos

A munka oroszlánrészét el fogod tudni végezni. Olyan dolgok végére is pontot teszel, amelyekre nem is gondoltál volna. Mások nagyra értékelik az erőfeszítéseidet és tudatni fogják veled. Egy barátod szavai inspirálni fognak, ismerd fel az erejüket.

Bika

Használd ki a reggelt maximálisan. Mások pozitívan fognak reagálni a nyitottságodra. A délutáni feladataid elvégzésére készíts magadnak tervet és ne hagyd, hogy apró részleteken elcsússz.

Ikrek

A hajlandóságod, hogy megérts másokat segíteni fog téged, hogy túljuss bizonyos problémákon. Fejezd ki te is sokkal határozottabban magad, add tudatára másoknak, hogy mit érzel, így sokkal egyszerűbbek és hatékonyabbak lesznek az interakcióid.

Rák

Figyelj a hírekre és értsd meg, hogy milyen hatásuk lehet rád nézve. Tekints egy lehetőségre nagyobb nyitottsággal. Bár némi költséggel fog járni, hosszú távon a régóta vágyott stabilitást érheted el általa. Keress új megoldást egy visszatérő problémára.

Oroszlán

Az energiád lehetővé teszi számodra, hogy megbirkózz a szembejövő ellenállással. Lehet, hogy olyan emberek vesznek körül, akik konzervatív gondolkodásúak és nem szeretnek kockázatot vállalni. Légy határozott állásponton azzal kapcsolatban, hogyan kezeled azokat, akik megpróbálnak hátráltatni téged.

Szűz

Reggel kirobbanó formában fogod érezni magad. Azt veszed észre, hogy a környezeted nem tud “nemet” mondani neked, bár tudod, hogy ez nem fog örökké tartani. Értékeld az adott pillanat kínálta lehetőségeket.

Mérleg

Meg fogsz lepődni azon, hogy egy napban mennyi jó és rossz dolog tud történni egyszerre. A jó hír, hogy a napod alapvetően inkább pozitív lesz, különösen akkor, ha egy barátot is bevonsz egy fontos beszélgetésbe. Tudod, hogy mi zajlik a háttérben.

Skorpió

Használd ki a reggelt, hogy egy olyan üggyel foglalkozz, amelyben neked is érdekeltséged van. Hátszéllel fogsz hajózni előre, de a nap vége felé ez megfordulhat. Talán ezzel együtt te is változtatsz a döntéseiden. Légy nagyon körültekintő.

Nyilas

Mások egyértelműen bíznak a megfigyeléseidben és hajlandóak az irányításod szerint cselekedni. Megérint mindez és örülsz az elismerésnek. Pozitív fényed és magas energiaszinted mindenki mást is motivál és ösztönöz.

Bak

Figyeld meg, hogy mi történik a színfalak mögött. Szeretnél egy személyes ügyben előrelépni. Valaki át akarja venni az irányítást és rábírni, hogy kövesd a tanácsait. Dönts a saját javadra. A magabiztosságod fogja meghatározni a tetteidet.

Vízöntő 

Energiával teli vagy, amely ösztönözni fog arra, hogy egy régóta esedékes beszélgetést megejts egy olyan személlyel, aki nagyon fontos számodra. Mindkettőtök perspektívája szükséges ahhoz, hogy a dolog gyümölcsöző legyen. Együtt nagyszerű párost alkottok.

Halak

Szeretnéd megérteni, hogy mi zajlik egy hozzád közel álló személy lelkében. Bár a szavai lesújtóan hatnak rád, tudd, hogy nem rossz szándékkal mondja őket. Kérdezz, ha szükségesnek látod, ne engedd, hogy félreértés áldozatai legyetek.

tudasfaja.com

Hirdetés