Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 10. – A mai napon különösen figyelj az égi...

Napi horoszkóp július 10. – A mai napon különösen figyelj az égi jelekre!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

A figyelmed a családodra terelődik, ami remek alkalmat szolgáltat arra, hogy az elhanyagolt otthoni ügyekkel végre többet foglalkozz. Mindamellett fontos, hogy elengedj olyan régi dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged többé. Könnyíts magadon.

Bika

A kommunikáció a mai napon jó csillagállást élvez a jegyedben, ami azt jelenti, hogy bármit mondasz, az jó hallgatóságra fog találni. Ne hezitálj kimondani az igazadat, ha annak szükségét érzed. Nem kell mindent cukormázzal borítani. Van, hogy egyeseknek hallaniuk kell olyan dolgokat, amik nem esnek jól a fülüknek.

Ikrek

Segítséget kapsz egy pénzügyi helyzettel kapcsolatban, ami már egy ideje nyomja a válladat. Azok az emberek, akik az életedben szerepelnek, az értékrendedet tükrözik? Nem kell, hogy olyanokat is magad mellett tarts, akikkel nem tudsz közös nevezőre jutni.

Rák

Ne is foglalkozz a gyűlölködőkkel, mikor oly sok ember van az életedben, akik teljes vállszélességgel mögötted állnak. Az utóbbi kapcsolataidra koncentrálj, ahelyett, hogy energiát ölnél az előbbiekbe.

Oroszlán
Lehet, hogy szíved szerint elmenekülnél most a világból, ám egy munka ezt nem engedi meg. Ne feledd, hogy az idő és az elköteleződés, amit ennek a projektnek szentelsz, meg fogja hozni a gyümölcsét. Mindazonáltal, ha az, amivel foglalkozol, nem okoz örömet, nem kellene inkább váltanod?

Szűz

A kozmosz kegyeltje leszel a mai napon és minden megjegyzés, mintha a te érdekedben munkálkodna. Talán elgondolkozol, hogy megérdemled-e a dicsfényt, de tudd, hogy elsősorban a munkád és kitartásod az, ami ezt kiváltotta.

Mérleg

A karriereddel kapcsolatban lesz valaki, aki a színfalak mögött az érdekedben és a munkád mellett beszél, ami remek lehetőségeket vonultat fel előtted. Az erőfeszítéseid végre kifizetődnek. Csak így tovább!

Skorpió

Ideje felrázni végre egy kicsit a dolgokat és kilépni a komfort zónádból. Ez egyedül lehet, hogy nem fog menni, szükség lehet a szeretteidre és talán pár új barátra is, akik bátorítanak, hogy elindulj egy másik ösvényen. Ha a kapcsolataid nem támogatnak a fejlődésben, akkor mégis mit tesznek?

Nyilas

Elgondolkozol azon, hogy valóban tehetséges vagy-e, esetleg elég jó-e az, amin dolgozol. Ha te nem vonod kétségbe a képességeidet, akkor hidd el, hogy mások sem fogják. Azokra a dolgokra koncentrálj, amiket sikerült eddig elérned és ne hagyd, hogy rossz szokások utadat szegjék.

Bak

Egy kapcsolat ma kihívás elé állít, mivel régi sebeket fog feltépni, amelyekről azt hitted, hogy már behegedtek. Lehetséges, hogy ez a személy egy olyan katalizátorként működik most az életedben, aki által elérheted a fejlődést anélkül, hogy többé kétségbe vonnád ezután magad.

Vízöntő

Ha a mai napon szeretnél segíteni valakin, akkor azt tedd azért, mert tiszta szívedből erre vágysz, ne pedig bűntudatból vagy más elismeréséért szomjazva. Ideje elkezdened olyan szokásokat felvenni, amelyek által egy még jobb önmagaddá válhatsz.

Halak
A romantika a láthatáron van, ami azt jelenti, hogy találkozhatsz egy olyan személlyel, aki mellett végre azt érzed, hogy szívesen maradnál és hogy te is érdemes vagy a szeretetre. Ha azt veszed észre, hogy kétségbe vonod az értékeidet, akkor koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket erősségeidnek tekintesz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés