Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 27. – Bika, Mérleg, Bak, Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak,...

Napi horoszkóp február 27. – Bika, Mérleg, Bak, Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak, Rák, Ikrek, Kos, Szűz figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: Valaki, akihez érzelmileg szorosan kötődsz, hirtelen fog sokat fejlődni és több szabadságra lesz igénye az elkövetkezőkben. Mostanra már jól tudod, hogy a legjobb módja, hogy megtarts valakit, akit szeretsz, ha úgy bánsz vele, mint egyedi és megismételhetetlen teremtménnyel és nem úgy, mint egy tulajdonnal.

 

 

Ha egyedülálló vagy, nem mindennapi vonzerőd sok potenciális felet fog hozzád csábítani. Győződj meg róla, hogy biztosan együtt akarsz-e lenni valakivel, mielőtt még elköteleznéd magad. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel még jobban elmélyítitek a kettőtök közti köteléket. Adja párodnak elegendő teret.

Kos

Abszolút semmi okod arra, hogy félelemben élj, szóval ne nézz továbbra is át a vállad fölött úgy, mintha attól tartanál, hogy valaki rád akar támadni. Találj módot arra, hogy kikacagd a félelmeidet. A nevetés a legjobb orvosság.

Bika

Nem kell elfogadnod azt, amit az úgynevezett szakértők próbálnak megetetni veled. Nézz utána a tényeknek te magad és abból vond le a következtetéseidet. Nagy az esélye, hogy a bizonyítékok nem fognak összeállni olyan módon, ahogyan eddig arra mások hivatkoztak.

Ikrek

A jegyed munka szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás egyszerűvé fogja tenni számodra, hogy fontos emberek életét befolyásold. Tudasd másokkal, hogy ki vagy és mire vagy képes. Nagyon is érdekelni fogja a többieket, hogy mit tudsz mutatni számukra.

Rák

Nem számít, hogy mennyire kellemetlen lesz a hír, amivel ma szembesülnöd kell, nem fogod hagyni, hogy egy percre is elkeserítsen. Ahogyan te tudod, nincs olyan, hogy jó hír vagy rossz hír, hiszen minden hír a nagy tervezés része.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy megszállottja vagy egy dolognak és hiába, mondják mások, hogy feledkezz meg róla, egyszerűen nem megy. Talán mégsem rossz ez. Talán ez a megszállottság egy szükséges változáshoz fog vezetni.


Szűz

A szerelem és a romantika előtérbe kerül a mai napon, de ne feledd, hogy sokkal simábban mehetnek a dolgaitok, ha hagyod a másik felet is szóhoz jutni. Nem csak a te érzéseid a fontosak egy kapcsolatban.

Mérleg

A személyes érzelmeid valakivel szemben nem szabadna, hogy befolyásolják a munkakapcsolatotokat. Nem kell szeretned őt, viszont kezelned kell a kettőtök viszonyát szakmai szempontok miatt, szóval ne a különbözőségekre koncentrálj, hanem próbálj meg vele kijönni.

Skorpió

Tegyél valami drámait a mai napon, ami miatt a világ felfigyel rád. A jegyed legdinamikusabb szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás arra fog ösztönözni, hogy a feszegesd a határaidat és tovább lépj eddigi korlátaidon.

Nyilas

Testszik vagy sem, el kell fogadnod, hogy az emberek különbözőek és egyesek úgy gondolkoznak vagy cselekednek, amit neked nehezedre esik megérteni. Próbáld meg azt észben tartani, hogy a világ sokkal egyhangúbb hely lenne, ha mindenki ugyanúgy viselkedne és gondolkodna.

Bak

Mindenkinek vagy egy érdekes történet a tarsolyában és ha eléred azt a szintet, hogy figyelmesen meghallgatsz egy barátot vagy kollégát, akkor a szórakozáson kívül komoly leckét is magadra szedhetsz az ilyen társalgások közben, amelynek később hasznát veheted.

Vízöntő

Pénzügyek miatt talán fájni fog a fejed, de valószínűleg nem olyan rossz a helyzet, mint azt gondolod. A bolygók arra biztatnak, hogy ne aggódj annyit, inkább keresd az okokat, miért lehetsz örömteli és meg kell hagyni, az életedben bőven léteznek ilyenek.


Halak

Tudod, hogy különleges vagy, de a visszafogott természeted eltántorít attól, hogy ebből nagy ügyet csinálj. Nem kell kikiáltanod a világba, hogy ki vagy és mire vagy képes, egyszerűen cselekedj és hagyd, hogy a hódolóid keltsenek hírverést körülötted.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...