Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 22. szombat – Izgalmas dolgokat tartogat a mai nap,...

Napi horoszkóp február 22. szombat – Izgalmas dolgokat tartogat a mai nap, jobb, ha felkészülsz rá!

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkező 12 hónapban az események olyan módon alakulnak az életedben, ahogyan nem tervezted, de ez nem jelenti azt, hogy ellenkezned kellene. Az univerzum jól tudja, hogy mi a legjobb neked hosszú távon, szóval kövesd az iránymutatást panaszkodás nélkül.

Ha egyedülálló vagy, sok érdekes emberrel fogsz találkozni, de ne akard senkire ráerőltetni az elvárásaidat és másnak látni valakit. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokszor vontok le ugyanabból a helyzetből különböző következtetéseket. Ismerd fel, hogy miben más a látásmódotok és próbáljátok megérteni egymást.

Kos

Sokkal több erőfeszítést tettél az elmúlt időszakban, mint amire kötelezett lettél volna és a jutalmad sem marad el. Ne foglalkozz a felesleges részletekkel és a lehúzó emberekkel. A nagyobb képet nézd.

Bika

Megvan az erőd és az állóképességed hozzá, hogy egy nehéz feladattal megbirkózz. Egyesek úgy gondolják, hogy túl sokat vállalsz, de be fogod bizonyítani nekik, hogy nincs igazuk.

Ikrek

Ha családi konfliktussal kerülsz szembe, akkor mutasd a legkedvesebb és legmegértőbb oldaladat. A szeretet mindenre megoldást nyújt és nem kell, hogy feleslegesen izgasd magad olyan dolgok miatt, amiken könnyű szerrel túl lehet esni.

Rák

Ez a hétvége sok szórakoztató és érdekes pillanatot tartogat számodra. Ha programot szervezel magadnak, akkor ne a megszokott dolgokat csináld, hanem valami merőben mást, mint eddig.

Oroszlán

Fontos lesz, hogy önuralmat gyakorolj a hétvégén, különösen anyagiak tekintetében. Az égiek azt üzenik, hogy ne szórd úgy a pénzed, mintha soha nem tudnál belőle kifogyni.

Szűz

Semmi nem marad ugyanaz örökre és a bolygók azt sugallják, hogy ideje új vadászmezőkre lépni. Ha mégis úgy döntesz, hogy maradsz, akkor úgy kell elköteleződnöd, hogy abban soha nem rendülsz majd meg.

Mérleg

Ha nem érzed, hogy társaságba mennél, akkor nem is kell. Semmire nem vagy kötelezve. Vonulj vissza a világ elől, töltsd fel magad szellemileg és lelkileg, majd frissen és energikusan térj vissza a többiek közé.

Skorpió

Ideje feladnod egy bosszúhadjáratodat. Lehet, hogy nehezedre esik megbocsátani és elengedni, de néha nincs más választásod. Ha nem lépsz tovább, az nem csak a kapcsolatodra, de a szakmai életedre is rossz hatással lehet.

Nyilas

Az üzleti ügyek most jó csillagállást élveznek. Ha nem veszed félvállról, akkor elég jó kis pénzt csinálhatsz magadnak. Nem kell mindig túlontúl lazának lenned.

Bak

Te mindig fair játékot szoktál folytatni és ebben most se tégy kivételt, még akkor sem, ha valaki alattomos módszerekkel próbálkozik. Te ennél sokkal többre tartod magad.

Vízöntő

Egy dolog, amivel az elmúlt időben foglalatoskodtál nem halad úgy, ahogy tervezted, de ez nem szabad, hogy elkeserítsen. Ha továbbra is kitartasz, végül eléred a célod. A jövődet ma építed.

Halak

Az egyik legizgalmasabb hétvégének nézel elébe, szóval, ha van valami elintéznivalód, azt minél hamarabb tudd le. A személyes kapcsolatok jó csillagállást élveznek. Nagyon elemedben leszel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...