Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 22. – Mérleg, Nyilas, Bika, Kos, Rák, Ikrek, Oroszlán,...

Napi horoszkóp február 22. – Mérleg, Nyilas, Bika, Kos, Rák, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Halak, Vízöntő

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Egy bámulatos év van előtted, amelyben a baráti kapcsolataid és a szív dolgai is a lehető legjobban alakulnak majd. Légy mindig nagylelkű és jóindulatú, amikor négyszemközt oldasz meg ügyeket valakivel. Az univerzum boldogsággal és sikerrel fog megjutalmazni.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, olyan embert találj, akinek a látásmódja eltér a tiédtől. Egy kapcsolat sokkal érdekesebb, ha a felek nem teljesen egyformák. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel profi szintre emelitek azt, hogyan kezeljétek egymás kirívó jellegzetességeit. Gondoskodjatok róla, hogy azok a kapcsolatotok szolgálatába álljanak.

Kos

Ami a mai napon történik, talán nem lesz kedvedre való, de ne borulj ki miatta és ne rendezz jelenetet. Koncentrálj a munkádra és ne vond most magadra a figyelmet, inkább húzd meg magad. Van, hogy az a legbölcsebb, amit tehetsz.

Bika

Egy magasabb ügy érdekében próbáld összekapni magad az elkövetkező 48 órában. Lehet, hogy csak kis léptékben, de te is hozzájárulhatsz a világ jobbá tételéhez, és ha ezt megteszed, te is sokkal jobban fogod érezni magad.

Ikrek
Ez a legjobb időszak arra, hogy mindazt a fizikai és érzelmi, szellemi hulladékot kipucold a környezetedből és magadból, amit az elmúlt hónapokban felhalmoztál. Légy könyörtelen és szabadulj meg mindentől, ami nem szolgál téged többé. Meg fogsz lepődni milyen sok ilyen dolog van.

Rák

Ne vesztegesd az idődet arra, hogy próbálod megjósolni, mi fog történni az életedben az elkövetkező időszakban. Inkább készülj fel, hogy alkalmazkodni tudj bármely változásra. A következő pár nap izgalmas és kihívásokkal teli lesz.

Oroszlán
Csábító a gondolat, hogy feladj valamit (vagy valakit), de az sokkal többe kerülne neked, mint azt most gondolod. Ne cselekedj elhamarkodottan. A bolygók szerint egy hatalmas áttörés következik anyagi és akár érzelmi fronton is.

Szűz

Biztosan nem vagy elégedett azzal, ha csak hátradőlsz és várod, mit hoz számodra az élet. Szabadulj ki a világba és valósítsd meg a dolgokat olyan módon, ahogyan te szeretnéd. Ha kétségeid támadnának, hát azonnal hessegesd el őket.

Mérleg

A változással az a helyzet, hogy abszolút kiszámíthatatlan, és ami az elkövetkező 2 vagy 3 napban történni fog, az teljesen meg fog lepni. Ne akarj ellenállni, inkább haladj az árral. Számodra is érdekes lesz, mi mindent fogsz nyerni általa.

Skorpió

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt sürgetve fogod érezni magad. Ezzel nincs semmi baj, hiszen ha most nem ragadod meg az adódó lehetőséget, akkor el fogsz úszni és lemaradsz róla. Cselekedj!

Nyilas

Egy váratlan esemény otthon vagy a munkában le fog leplezni, de nem szabad, hogy felhúzd magad miatta, hiszen hosszú távon ez lesz jó számodra. Mélyen belül tudtad, hogy a dolgok nem folytatódhattak volna így tovább. Üdvözöld a változást és ne harcolj ellene.

Bak

Valami jó dolog fog történni, de számodra, rövidtávon jelenleg ez semmi jót nem jelent. Bármi is történjen az elkövetkező 24 vagy 48 órában, erősen ajánlott elfogadni azt és megtalálni a módját, hogyan tudod a hasznodra fordítani.

Vízöntő

Minél inkább szeretnél kontroll alatt tartani egy szituációt, az annál inkább olyan irányba fordul el, amelybe nem akarod. Ne aggódj amiatt, ha többet kell ma kiadnod, mint tervezted. Kezeld ezt egy befektetésként.


Halak

Az elkövetkező napokban a kollégák vagy barátok nem fognak veled egyetérteni egy tervedet illetően, szóval el kell majd döntened, hogy nélkülük haladsz tovább vagy elfogadod a tanácsukat és vársz. Légy magabiztos és cselekedj egyedül is akár.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés