Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 9. – Az Égiek ma nagy ajándékkal készülnek...

Napi horoszkóp augusztus 9. – Az Égiek ma nagy ajándékkal készülnek neked!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha úgy érzed, hogy egy baráti kapcsolatodban egyensúlytalanság áll fenn, akkor ideje elvágni a szálakat és tovább állni. Ugyanígy lehetnek olyan barátaid, akikhez már nem passzolsz úgy, ahogyan régen. Értékeld át ezeket a kapcsolatokat is.

Bika

Úgy érzed, hogy több irányba húznak egyszerre a munkád, a családi életed és az otthoni ügyek miatt. A leckéd, hogy megértsd, hogyan hagyakozhatsz időnként másokra, ahogyan ők is támogatást kérnek tőled. Minden kapcsolat kétirányú.Ikrek

Némi ideges feszültséggel kell számolnod a mai napon, ami miatt úgy érezheted majd, hogy egy helyben toporogsz. Ahelyett, hogy az érzéseid behúznának, inkább csinálj valami szórakoztatót valakivel vagy beszéld ki magadból a gondjaidat.

Rák

Szívesen nyúlnál mélyen a zsebedbe a mai napon, de egy impulzus vásárlást vagy valamilyen drága jegy megvételét inkább most kerüld el jó messzire. Ehelyett inkább tedd félre ezt a pénzt és költs valami hosszabb távú dologra.

Oroszlán

Egy hangulatingadozásokkal teli hét után azt veszed észre, hogy kezded egyre jobban érezni magad, ahogyan a nap telik. Ugyanakkor, ha beszélsz valakivel, megvan hozzá az erőd, hogy befolyásolj másokat, ezért győződj meg róla, hogy a megfelelő szavakat használod.

Szűz

Talán nem látsz olyan tisztán valamit vagy valakit a mai napon, ahogyan kellene. Ha már ez így van, akkor jobban teszed, ha nem hozol döntést a szituációról addig, amíg nincs a kezedben biztosabb információ.

Mérleg

A mai napon emlékeztetni fog rá valami, hogy a reményeid és vágyaid valóra válnak, különösen a karriered és az anyagiak területén. Mindamellett ne csak másokkal törődj álladóan, hanem magaddal is.

Skorpió

Ha a céljaid és vágyaid kerülnek előtérbe, ideje lesz, hogy kilépj végre a komfortzónádból. Ugyanakkor ne aggódj annyit azon, hogy mások mit csinálnak, ugyanis a nap végére csak az számít, hogy te mit vittél véghez. Maradj hű magadhoz.


Nyilas

Ha optimista vagy a mai napon, az remek. Megfelelő az idő arra, hogy megkérdőjelezd néhány idejét múlt, önkorlátozó elképzelésedet és hiedelmedet. Az intuíciódat pedig ne akard figyelmen kívül hagyni és merj újra álmodni.

Bak

Nem egy sziget vagy, szóval miért akarsz mindenáron mindent egyedül csinálni, különösen, ha a legnagyobb álmaidról van szó? Persze, képes vagy versenyezni és egyben tartani a dolgokat egymagad is, de nem árt néha, ha van mellettünk egy-két segítő kéz.

Vízöntő

Amikor arról van szó, hogy mit teszel meg másokért, akkor jusson eszedbe az is, hogy nem lehet az elsődleges motivációd mások visszaigazolása. Tudja jól a környezeted, hogy mennyire segítőkész vagy, szóval nem kell mindig bizonygatnod. Mindamellett, ha egy ex felbukkan, gondold át alaposan, mi a helyes lépés.

Halak

Erős vágyat érezhetsz a mai napon arra, hogy egy nagy projektbe beszállj, ám ha nem vagy elég óvatos, akkor túlnőhet rajtad a dolog. Először is tervezz meg minden lépést és csak kis részletekben haladj előre. Ilyen módon semmi lényeges részletet nem fogsz kihagyni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...