Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 24. – A hét legszebb napja vár ma rád,...

Napi horoszkóp augusztus 24. – A hét legszebb napja vár ma rád, csillagjegyedből kiderül, miért!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben számos új élményre vagy nyitott, amelyek nagyon meghatározóak lehetnek az életedben. Mások is úgy látják, hogy komolyan veszed a dolgokat, pedig egyszerűen csak sokkal körültekintőbb vagy. 

 

Ha egyedülálló vagy számtalan érdekes emberrel fog összehozni az utad, ugyanakkor egyikükkel többre fogsz vágyni, mint puszta ismeretség vagy barátság. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel olyan mélységeket fogtok megtapasztalni, mint még soha. Tartsátok tiszteletben a másik nézőpontját.

Kos

Szeretnél ellazulni, bár ez nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltad. Másokat teljesen meglep, hogy mennyire nyugodt vagy. Szeretnél elkülönülni valahová a világ elől. Függetlenül attól, hogy mit választasz, nagyon jól fogod magad érezni.


Bika

Számítasz rá, hogy a hétvégén bepótolhatod mindazt, amire hét közben nem jutott időd. Egy ismerős csábító ajánlatának nem tudsz ellenállni és csatlakozol egy buliba. Olyan oldalát fogod megismerni ennek az embernek, amiről eddig nem is tudtál.

Ikrek

Hamar következtetésre jutsz a dolgok felett, mivel az elméd gyorsan képes feldolgozni a történéseket. Elgondolkodsz egy rutin tevékenységedről, amely meghatározza a mindennapjaidat. Elég apróbb változtatásokat tenned, nem kell az egész életedet felfordítani miatta.

Rák
Úgy érzed, hogy valami változatosságra van szükséged. Talán felfrissíted a ruhatáradat vagy kipróbálsz egy új hajszínt. Hajlamos vagy túldramatizálni azt, ahogyan mások viselkednek veled. Sokan figyelnek fel rád, de ez ne zavarjon, inkább használd ki.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a kisugárzásoddal nagyon vonzod most az embereket. Egy szituációt kifejezetten érdekesnek és lehetőségekkel telinek fogsz találni. Valaki olyan is kapcsolódik ehhez a dologhoz, aki teljesen más típus, mint amihez hozzá vagy szokva. Hívd át a barátokat egy nyárzáró összejövetelre.

Szűz

Ha nem kérsz, hogyan várhatod el, hogy adjanak? Emlékezz, mindenki máshonnan érkezik, és nem tudhatja azt, hogy mi a te konkrét vágyad. Ideje volna kevesebbet gondolkodni és inkább cselekedni. Kellemesen fogsz csalódni az eredményben.

Mérleg

Bármit is forgass a fejedben, ideje a tettek mezejére lépned, így végre megnyugodhatsz. A kedves természeted kinyilvánítod mások felé és erre nem lehet csak pozitívan reagálni. Kényeztetni akarod magad, aminek meglesz az ára.


Skorpió

A valódi természeted nem mindig engeded megnyilatkozni, hiszen magad vagy a megtestesült titokzatosság, de a mai napon nem ez lesz a helyzet. Előbújik az igazi éned, amit mások örömmel fogadnak és lenyűgözi őket az energikusságod.

Nyilas

Egy nehéz szituáción mész keresztül. Legyen szó délutáni szundiról vagy vízparti sétáról, többet kell lazítanod és magaddal foglalkoznod. Tudd, hogy a megfelelő megoldás időben fog érkezni. Kérd ki egy barát véleményét.

Bak

Egy barát a semmiből bukkan elő és egy váratlan invitációval lep meg. Egy szeretett személy talán nem fogja ezt olyan jó néven venni, hiszen ő is a társaságodra pályázik. Találd ki, hogyan tölthetnél időt mindkettejükkel.

Vízöntő
A szemek téged vizslatnak, bárhová is menj. Könnyen felhívod magadra a figyelmet, amit most érdemes kihasználnod, hiszen kapcsolatépítésre alkalmas a helyzet. Kellemes beszélgetéseket tudsz folytatni nagyon különböző emberekkel.

Halak

Engedd szabadjára a gondolataidat és szórakozz. Menj el egy koncertre, egy sporteseményre vagy moziba. Beszélgess egy általad nagy tudásúnak és kreatívnak tartott személlyel és oszd meg vele az ötleteidet. Ennek eredményeképpen új erőre fogsz kapni.

tudasfaja.com

loading...