Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 23. – Van egy jó hírünk a te számodra...

Napi horoszkóp augusztus 23. – Van egy jó hírünk a te számodra is!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben megfontolod, hogy jelentős változtatást tegyél meg a családodat és az otthonodat érintően. Bizonyosodj meg róla, hogy bármi is legyen a változtatás, az a vágyaid szerint történjék.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy nagy valószínűséggel megtalálod az igazit az elkövetkezendő egy évben. Ne akard kierőszakolni az elkötelezett párkapcsolatot. Minden érkezik a maga idejében. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed valamivel megbánt. Ne hagyd találgatni, kommunikálj őszintén.


Kos

Kissé leterhel, ami körülötted zajlik. A munkatársaid egyik feléből árad az optimizmus, míg a másik fele sokkal inkább távolságtartó. Hiába szeretnél egyezségre jutni velük, ez most nem fog sikerülni, így kár is erőltetni.

 Bika

Ütemezz be néhány fontos programot. Sokkal jobban tudod majd kezelni őket, mint az elmúlt időszakban. Néhány újításon is gondolkozol az otthonodat illetően, amihez mélyebbre kell nyúlni a tárcádban.

Ikrek
Egy szóváltás lesz a legjobb katalizátora a kreativitásodnak. Nem leszel abban a hangulatodban, hogy adott pillanatban egy problémával foglalkozz. Ridegséget tapasztalsz meg egy baráttól, akinek mások az elképzelései, mint neked. Szervezz egy találkozót az egyik szeretteddel.

Rák

Sokkal szívesebben töltöd a napodat otthon. Bizonyosodj meg róla, hogy megvan a szükséges időd és energiád ahhoz, hogy egy új projektbe belefogj.


Oroszlán

Légy készséges azokkal, akik szeretnék fenntartani veled a kapcsolatot. Leterhelhet mindaz a nyüzsgés, ami most körülötted folyik. Meglátod, hogy mennyi valóban jó barátod van. Hallgass a visszacsatolásokra, különösen, ha kéretlenül adják.

Szűz

Légy tisztában vele, hogy mi mindennel foglalkozol egyszerre. Precíz vagy, odafigyelsz a részletekre és jól fogsz tudni kezelni egy pénzügyi helyzetet. Úgy dönthetsz, hogy új irányba indulsz el, ismerve a következményeket.


Mérleg

Gondolkozz, mielőtt úgy döntesz, hogy hátat fordítasz valakinek. Sokkal több támogatód van, mint azt gondolnád. Ne bocsátkozz bele hatalmi játékba, inkább vonulj el a zűrzavartól.

Skorpió

Szánj időt egy fontos döntés meghozatalára és légy tisztában a lehetőségeiddel. Légy nagyon türelmes. Egy barátod mondhatni elérhetetlenné és kedvetlenné válik. Mozdulj ki és szórakozz egy nagyot.

Nyilas

Fókuszálj egy hosszú távú célodra és találj ki valamilyen extra pénzkereseti lehetőséget, ha szükségét érzed. Egy új barát meglepő módon viselkedhet. Hirtelen kreatív ötlet pattan ki a fejedből egy napi eseménynek köszönhetően.


Bak

Minden szempár rád szegeződik. Az, ahogyan egy személyes ügyet kezelsz, radikálisan megváltozhat. Élvezni fogod a rivaldafényt. Mások pozitívan reagálnak az ötleteidre és tudni fogod, hogy mire tartanak a feletteseid.

Vízöntő
Használd ki ezt a napot arra, hogy tanácsot kérj másoktól, mivel képtelen vagy egy ügyben döntést hozni. Fontold meg, hogy mi lenne a legjobb nem csak neked, de azoknak az embereknek is, akik érintettek a dologban.

Halak

Egy barát azon van, hogy a saját malmára hajtsa a vizet. Engedd el a dolgot és hagyd, hogy beteljesítse a vágyát, ha téged különösebben nem zavar vele. Talán ha nem állsz ellen, végre észre fogja venni a szerepét a dolgok alakulásában.

tudasfaja.com

Hirdetés