Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 16. – Ez a nap nem várt fordulatot hoz...

Napi horoszkóp augusztus 16. – Ez a nap nem várt fordulatot hoz a magánéletedben!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Ha egy pénzügyi dolog egy ideje már stresszben tart, akkor a mai napon egy olyan hír érkezhet be hozzád, amely könnyít a lelkeden. Az anyagi helyzeteddel kapcsolatban a jövőben sokkal magabiztosabbnak fogod érezni magad.

Bika
A partnerség kerül a fókuszba a mai napon, minthogy kapcsolatba lépsz egy tanárral vagy mentorral, aki segíteni fog közelebb kerülni egy álmod eléréséhez. Romantika terén most kell kristálytisztán kiállnod amellett, amit akarsz és így meg is szerezheted.

Ikrek

A karriered könnyedén kell, hogy tovább haladjon, ami egyben azt is jelenti, hogy végre megkapod azt a figyelmet, amit mindig is megérdemeltél. Munkakeresésben vagy? Egy ajánlat vagy ígéretes hírek érkezhetnek be hozzád.

Rák

Szerelem és romantika lesz napirenden, ami úgy tetszik hamarabb is jöhetett volna, tekintve, hogy szíved választottjával nem túl sok minőségi időt tudtatok eltölteni mostanában. Egyedülálló vagy? A vágyaid valóra válhatnak, amikor egy karizmatikus idegennel hoz össze a sors.

Oroszlán
A család és az otthon jár a fejedben egész nap, ami nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy végre időt tölts azokkal, akiket igazán szeretsz, főleg, hogy amúgy is érzelmes hangulatodban vagy. Fektesd az energiádat valamilyen újító dologba.

Szűz

Meglesz az erő benned, hogy befolyásolj másokat a szavaiddal és gondolataiddal, ezért győződj meg róla, hogy olyan dolgokat hozol témába, ami számodra kedvező. Talán lehetőséged lesz nagyobb tömegeknek írni vagy beszélni.

Mérleg
A bevételed megszaladhat a mai napon, köszönhetően a kemény munkának, amit mostanában végeztél. Ha elgondolkoztál azon, hogy fizetésemelést kérj vagy jelentkezz egy jövedelmezőbb állásra, akkor a ma tökéletes, hogy ezt meglépd.

Skorpió

Ha a dolgok mostanában a fejük tetejére álltak, akkor a mai nap egy kis megenyhülést fog nyújtani. Igazság szerint a világ tetején fogod érezni magad. A kreatív energiád is szárnyalni fog, ami remek lehetőséget teremt arra, hogy belevesd magad valamibe, ami iránt szenvedélyt érzel.


Nyilas

Elmélkedő és befelé tekintő állapotodban voltál mostanában, ami remek dolog, ugyanis jól jön egy kis lassítás. Még ha nagyon sűrű is a napi beosztásod, mindig legyen egy kis időd magadra és arra, hogy egy rövid meditáció alatt megtisztítsd a fejed.

Bak
A barátaid és a testvéreid lesznek a mai napod a támogató forrásai, ezért maradj velük kapcsolatban. Ha meghívnak egy buliba vagy bármilyen összejövetelre, akkor mondj igent, ugyanis most javadra válik a közösség együttes ereje. Lehet, hogy hozzád is érkezik egy barát tanácsért.

Vízöntő

A karriered kap egy löketet a mai napon, mivel pontosan a helyes dolgot fogod tenni vagy mondani, ami lenyűgözi majd a megfelelő embereket. Ennek eredményeképpen végre megkapod az álom ajánlatodat vagy széles körű ismeretségre teszel szert.


Halak

Ha azt érzed, hogy bármire képes lennél a mai napon, akkor igazad van. Remek az időzítés, hogy kockázatot vállalj valamiért, amiben hiszel, vagy tegyél az álmodért. Mindaddig, amíg őszintén hiszel benne, hogy mire vagy képes, addig nem tévedhetsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés