Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 15. – 2 jegyre nagy öröm, 3 jegyre szomorúság,...

Napi horoszkóp augusztus 15. – 2 jegyre nagy öröm, 3 jegyre szomorúság, a többiekre nagy meglepetés vár!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Jobb, ha figyelsz a költekezéseidre a mai napon, mivel egy hirtelen kiadás futhat be, ami a forrásaidat igénybe fogja majd venni. Az anyagikkal kapcsolatban amúgy is jobban teszed, ha a rövidtávú jutalmak helyett hosszú távú hasznos befektetésekre gondolsz inkább.


Bika

Lehet, hogy a saját utadat akarod járni a mai napon, ám nem fog megártani, ha elfogadod a feléd érkező tanácsokat és segítséget. Ez különösen igaz arra, ha szeretnél kivitelezni egy tervet vagy a legtöbbet kihozni egy lehetőségből.

Ikrek

Az egyensúly legyen a fókuszodban a mai napon a magánéletedre és munkádra vonatkozóan is. Ha valamilyen feszültséggel néztél szembe vagy két végén is égettél egy gyertyát, akkor most jobban teszed, ha kicsit lassítasz, és befelé tekintesz.


Rák

Ha szerelmet keresel, akkor a mai nap a megfelelő arra, hogy felrázd kicsit a dolgokat és szakíts a szokott rutinnal. Próbálj ki valami újat, keress új hobbit, vagy indulj el egy kalandos útra. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek, akkor bújj ki a csigaházadból.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy a munkahelyi és az otthoni elvárások éppen ellenkező irányba akarnak húzni téged. Mielőtt még túlterheltté válnál, lépj egyet vissza és döntsd el, hogy mi a prioritás.

Szűz
Rengeteg ötlet pattan ki a fejedből, ami nagyon jót tesz a produktivitásodnak. Képes leszel úgy szemlélni a dolgokat, ahogyan eddig nem tudtad. Ha szeretnél megosztani valamit a környezeteddel, akkor a mai nap megfelelő lesz rá.

Mérleg

Azon veszed észre magad, hogy a pénzen gondolkozol. Áttörést érhetsz el azzal kapcsolatban, hogyan szerezz, vagy hogyan spórolj többet belőle. Mindamellett, ha fontolgatod egy ingatlan eladását, hát vágj bele.


Skorpió

Egy bizonytalan kapcsolat végre rábír, hogy számold fel és lépj tovább. Ám mielőtt mélyen elvesznél az érzelmeidben és lezárnád a dolgot, próbáld meg alaposan átgondolni a másik fél részéről is. Egy őszinte, négyszemközti beszélgetésre még szükség lehet.

Nyilas

Egy kicsit magasabb fokozatra kell kapcsolnod a munkában, mivel összegyűltek a tennivalók. Nem ártana végre egy jó időbeosztást csinálnod és tartani is hozzá magad, nem pedig az utolsó pillanatban hozzálátni a teendőkhöz.


Bak

Nagy dilemmában leszel a mai napon, hogy csapatba integrálódva dolgozz-e vagy haladj a saját ütemedben a saját utadon. Persze egyedül is sok erőt képviselsz, de ne becsüld alá a közösség hatalmát.

Vízöntő

Vágyat érzel, hogy félbe hagyj egy munkát vagy egészében otthagyd a munkádat a mai napon, ám érdemes előbb higgadt fejjel végiggondolni a dolgokat, mielőtt cselekednél. Lehet, hogy csak a tempón kellene változtatni és minden jóra fordulna.


Halak

Kalandra és izgalomra vágysz, amivel semmi gond nincs, sőt ideje is egy kicsit felrázni a dolgokat. Habár úgy érzed, hogy a véleményedet is szívesebben megosztanád másokkal a mai napon, vannak dolgok, amiket jobb, ha megtartasz magadnak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...