Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 13.- A Bak vigyázzon a pénzére, a Kost meglepetést...

Napi horoszkóp augusztus 13.- A Bak vigyázzon a pénzére, a Kost meglepetést éri, az Ikrek újratervezhet…. rád mi vár ma?

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Egy barát valószínűleg meg fog lepni a mai napon. Találkozhatsz valakivel, akit eddig nem ismertél, és aki felkelti az érdeklődésedet. Ez tökéletesen illeni fog a mai kedvedhez, hiszen vágysz egy kis izgalomra és mókára. Tervezz valamit a barátokkal, egy mozi, koncert vagy csak kiülni valahová.

Bika

Készülj fel néhány meglepetésre a mai napon, különösen akkor, ha főnökkel szülővel vagy hatósági személlyel beszélsz. Olyat hallhatsz, ami teljesen váratlanul fog érni. Mindazonáltal a mai nap kiváló arra, hogy otthonoddal foglalkozz egy kicsit, esetleg ingatlanos lehetőségeket böngéssz.


Ikrek

Utazási terveid megváltoznak a mai napon. Lehet, hogy törlődik, átszerveződik vagy később fog megvalósulni. Lehet, hogy hirtelen kell majd elutaznod, egy olyan időpontban, amire nem is gondoltál volna. Szerencsére ez nem fog nehezedre esni.

Rák

Kétszer is ellenőrizd az adatokat és részleteket, ha osztozol egy ingatlanon valakivel, biztosításról vagy valamilyen hagyatéki ügyről van szó. Meglepő dolog merülhet fel az említettek valamelyikével kapcsolatban. Lehetséges, hogy a mai napon erősödni fog a bevételed.

Oroszlán
Egy barát vagy egy kolléga meglephet a mai napon. Bármi is legyen az, könnyedén fogod venni, hiszen a Nap a Vénusszal közösködik a jegyedben, ami ellenállhatatlanná és verhetetlenné fog tenni.

Szűz

A munkahelyi rutinodat ma meg fogja zavarni valami, ami lehet egy számítógépes probléma, áram kimaradás vagy valakinek a bakija, ami miatt te is nyögni fogsz. Valószínűleg nem lesz nagy horderejű a dolog és amúgy nem is fog meghatni annyira, főleg, hogy most elég jóban vagy magaddal.

Mérleg

Nagy esélye lesz a baleseteknek a mai napon, szóval szülők, figyeljetek a gyerekeitekre és magatokra is. Egy mai társasági eseményt lehet, hogy törölni fognak. Ugyanakkor kaphatsz egy váratlan, de annál izgalmasabb meghívást valahová. Ne mondj nemet.

Skorpió
A napi rutinodat valami meg fogja szakítani. Kisebb eszközök hibásodhatnak meg a környezetedben vagy egy váratlan személy kopogtat be az ajtódon, amire nem vagy felkészülve. Légy türelmes a családtagjaiddal és kerüld a vitákat. A munkahelyeden simán mennek ma a dolgok.

Nyilas

Nagyon vonz, hogy elutazz valahová a mai napon. Szeretnél kimozdulni valahová, és miért ne tehetnéd meg? Ne feledd, hogy a balesetek valószínűsége ma nagyobb lesz. Ne lankadjon a figyelmed.

Bak

Tartsd a szemed a mai napon a pénzen, mert vagy találni fogsz vagy ha nem figyelsz, akár veszíteni is. Óvd meg az értékeidet. Ugyanakkor hasznot zsebelhetsz be egy egyezségből vagy akár ajándékban is részed lehet.

Vízöntő
Nyugtalannak érzed magad a mai napon. Kissé izgatott vagy és készen állsz egy kalandra. Szerencsére a baráti és munkahelyi kapcsolataiddal most minden rendben, így társat is találsz magadnak egy kis mókára.

Halak

A dolgok jól alakulnak a munkában a mai napon, hiszen mindenki nagyon segítőkész és közvetlen. Ugyanakkor azt érzed, hogy valami történik a háttérben, ami miatt izgatottá válsz. Olyan, mintha előre meg akarnál jósolni egy dolgot, aminek semmi előjele nincs.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...