Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 11. – Van, akinek sírással végződhet a mai nap…

Napi horoszkóp augusztus 11. – Van, akinek sírással végződhet a mai nap…

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Tegyél valami szokatlan dolgot, valamit, ami miatt észrevesznek az emberek. Mivel nagy kockázatvállaló típus vagy, ezért ez nem is fog nehezedre esni, csak vigyázz, hogy ne lőj túl a célon.

Bika

Próbálj meg nem túlságosan kitálalni a környezetednek arról, amire az elkövetkezőkben készülsz. Nehogy még valamilyen úton-módon egy riválisod fülébe kerüljenek olyan információk, amelyeknek nem kellene.

Ikrek
Természetesen segíthetsz másoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek, de ne kapasd el őket. Tudniuk kell, hogy ez nem mindennapi dolog, hanem egyszeri alkalom. Nehogy kihasználjanak a jóságod miatt.

Rák

Egy igazán sűrű nap lesz a mai. Lehet, hogy mentálisan, mert rengeteg ötlet születik a fejedben, vagy lehet, hogy fizikailag, mert próbálsz valamit időre elvégezni. Az anyagiakon gondolkodsz, ugyanakkor az otthonod újításába is belekezdhetsz.

Oroszlán

Valamilyen meglepő dolog derülhet ki az egészségeddel kapcsolatban a mai napon. Azok, akik dolgoznak, érdekes felismerést tesznek egy kollégával vagy klienssel kapcsolatban. Bármi is legyen az, pozitív értelemben nem fog hagyni nyugodni.


Szűz

Te leszel az első, aki beismeri, hogy az utóbbi időben nem túl jó döntéseket hoztál meg, ám a tény, hogy ezt belátod, megadja annak a lehetőségét, hogy ezután változtass ezen. Legalább nem fogsz újra ugyanazokban a buktatókban elesni.

Mérleg

Ha okos vagy, akkor tudatos erőfeszítést fogsz tenni annak érdekében, hogy elkerülj bonyolult vagy veszélyes helyzeteket. Nem gyávaság kerülni a bajt, hanem józanész. Egy családtag meglephet valamilyen váratlan hírrel, vagy egy olyan tanáccsal, amire nem számítottál volna.

Skorpió

Élvezni fogod a beszélgetést a mai napon, bárkiről legyen szó, mivel váratlan meglepetések merülnek fel közben. Új arcok, új helyek és új ötletek fogják serkenteni az elmédet. Egy rövid utazás vagy egy meg nem tervezett program frissítőleg fog hatni.


Nyilas

A mai napon igazán jó pénzszerzési ötletek jutnak az eszedbe, de az is lehet, hogy spontán vásárolni fogsz valamit, aminek jó hasznát veszed majd hosszútávon. Mindamellett könnyen veszthetsz pénzt, ha nem figyelsz jól.

Bak

Ha egy párkapcsolati vagy családi ügyet agresszíven akarsz megoldani, akkor tudnod kell, hogy azzal csak rontani fogsz a helyzeten. Inkább vegyél egy mély lélegzetet és tegyél egy lépést hátra. Nem kell, hogy feleslegesen stresszeld magad és másokat sem.

Vízöntő
Egy eléggé nyugtalan nap lesz a mai, lévén a Hold tangót jár majd az Uránusszal a jegyedben és ez a kombináció olyan elektromos energiát termel, ami csak arra vár, hogy fellobbanhasson. Kedved támad kiöltözni és útra kelni valahová. De hová?

Halak

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt óvatosabban kell bánnod az emberekkel a mai napon. Légy türelmesebb és alkalmazkodóbb és ne tegyél hirtelen megjegyzéseket. Ezek mondjuk nem fognak nehezedre esni. Csak légy tudatosabb, ez a lényeg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés