Kezdőlap EZOTÉRIA Napi horoszkóp: a Bika kirúg a hámból, a Szűznek rendeződik az élete

Napi horoszkóp: a Bika kirúg a hámból, a Szűznek rendeződik az élete

Hirdetés

És rád mi vár?

 

Hirdetés

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Ön néha túlságosan lelkiismeretes, és előfordulhat, hogy valaki ezzel visszaél. Nem jó, hogy ezzel épp az ünnepek alatt kell szembesülnie, de azért ne engedje, hogy ez elrontsa a kedvét. Ilyenek az emberek, bocsásson meg nekik! Ám, ha el akarja kerülni, hogy esetleg sürgősségi ügyben behívják önt a munkahelyére, akkor a telefonját kapcsolja ki, avagy utazzon el jó messzire egy rokonát meglátogatni!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Általában józan életet él, de ma, mintha megváltozott volna minden: kirúg a hámból. Az uralkodó bolygóját érő neptunuszi fényszög teszi, hogy a mámor utoléri. Talán nagyon jó borokat kap, vagy különösen víg társaságba keveredik. Végül is karácsony van, nem élhet mindig olyan sziklaszilárd elvek szerint. Az elvhűsége amúgy is árt a szerelemnek. Vagyis ma nagyon jó napja lehet ezen a téren.


Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Most jutott eszébe, hogy valakinek elfelejtett ajándékot venni. Sebaj, a fogyasztói társadalom egyetlen előnye, hogy még ilyenkor is vannak üzletek. Ha mégsem, akkor legyen nagyvonalú, és adja tovább egyik saját ajándékát! Az illető, akiről megfeledkezett, különös módon nagyon is közel áll a szívéhez. Annyira, hogy maga sem érti, miért felejtette el. Hát ennyire egyek önök: nem látszik a távolság.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

A Jupiter hat uralkodó bolygójára, ezért sok szerencsével, minden földi jóval elhalmozza önt. Ám nem mindegy hogyan, mi módon ragadja meg ön ezt a szerencsét. Nem kellene például annyit ennie. Kétségtelen, hogy finomabbnál finomabb étkekkel halmozzák el az ünnepeken, de nem kell minden fogást végigkóstolnia. Ellenkező esetben szó szerint nagyon nehéz lesz az Újév kezdete. Keresse másképpen a boldogságot!


Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Valami már régen megváltozott önben és ön körül is, de csak nem akarja észrevenni. Ön talán úgy érzi ma, hogy senki nem törődik önnel, míg másokkal bezzeg! Vigyázzon, a mártírszerep sohase vonzza azt, akiknek pedig a társaságára vágyna. Ezzel csak elmélyítené a magányát. Legyen vidám, azzal magához vonzhat másik magányos lelkeket. Amúgy sem igaz, hogy ne lehetne szeretni önt, vagy önnek másokat.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Végre rendeződhet az élete. Csak kitartónak kellene lennie: meg kell tanulnia a ragaszkodást. Amit fontosnak tart, ami az élete alapját adja, azt meg kell becsülnie. A szeretetét pedig ki is kell mutatnia! Ne várja meg, azt a pillanatot, amikor végképp elveszíti azt, amire aztán egész hátralévő életében vágyakozhat. Ön igazán szabad ember. De ezt a szabadságot ki is kell bélelnie. Karácsonykor érzi ezt.


Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Családi élete talán nem úgy alakul, ahogy azt szeretné. Ön folyton a tökéletességre törekszik, de most mégis belátónak kell lennie. A türelem legyen a fegyvere. A végén még jobban is alakulhat az élete, mint azt remélte. A mai nap leckéje, akár a Karácsony általános leckéje is lehetne: a szeretet fényében azt is szépnek láthatja, ami nem az. Az elmúló idő fájdalma az ön lelkére is ráülhet: de éppen ettől szép a jelen mégis.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Romantikusan telnek az ünnepek, végre el tudja feledni problémáit. Ha rokonokat látogat, tegyen egy kis kitérőt az úton. A hosszabb út szép látvánnyal, kedves kalanddal kecsegtetheti, ne tagadja meg az örömöt sem magától, sem attól, aki a szívének a legkedvesebb. Ha ön különösen szerencsés, akkor még a fehér Karácsony is kijuthat önnek. A téli sportokról sem szabad ez esetben megfeledkeznie!


Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Emlékszik a táltos paripa meséjére? A leggyorsabb, legegyenesebb repülési módja a gondolat volt: szélnél is sebesebb. Így teremtjük meg, a gondolatainkkal a valóságot. Minden az elképzeléssel kezdődik: ha úgy érzi, hogy minden rossz ön körül, akkor ez lehet, hogy csupán a képzeletében van így. Ma tegyen egy próbát: a karácsony csillaga segít megszületni a fényt az elméjében is. Gondoljon ma valami jót!

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Egy mozi, vagy egy táncos összejövetel is vonzó lehet. Ha ismer magányos embereket, gyűjtse maga köré! Hogy ne csak a családosoknak legyen ünnep az ünnep, ami a szeretetről szól. Ha pedig ön egy magányos ember, akkor ma telefonáljon körbe az ismerőseinek! Ne tukmálja magát túlságosan, csak mondja el a jókívánságait. Valaki meg fogja hívni!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Uralkodó bolygója a fárasztó hatású Szaturnusszal kapcsolódik. Az élete egy merő kötelességteljesítés. Úgy érzi, elege van az ünnepekből, nincs kedve a rokoni látogatásokhoz, unalmas családi összejövetelekhez. Elmaradni nem illő, de túlságosan ne kínozza magát. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, keresse meg azt az egy embert, akivel jól érzi magát! Mert a Vénusz is a jegyét közelíti: engedjen a vonzásának!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

A csúszós utak, ködös, sötét látási viszonyok között legyen óvatosabb a közlekedésben. A mai napon a Merkúr és a Neptunusz kedvezőtlen fényszöge teheti nehezen járhatóvá, balesetveszélyessé az utakat, csalókává a kilátásait. Ha teheti, ne is ön üljön a kormány mögé. Ha ivott, akkor végképp semmiképp! A gyaloglás sem teljesen veszélytelen, de mégiscsak kisebb kockázattal jár. Csalás, lopás áldozatává is válhat. Vigyázzon!

Forrás:blikkruzs.hu

Hirdetés