Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp 07.09. Hétfő – A Rák a munkába fojtja bánatát, az...

Napi horoszkóp 07.09. Hétfő – A Rák a munkába fojtja bánatát, az Oroszlánnak lépnie kell, mert sokat veszíthet, a Nyilas egyre több munkahelyi sikert könyvelhet el.

Napi horoszkópunk a mai, hétfői napra is tartogat számodra meglepetéseket és újdonságokat, keresd ki a tiéd és megtudod mi az!

Kos (március 21.-április 20.)
Annyi a munkája, hogy ki sem látszik belőle, de élvezi, és nem méltatlankodik. Többet dolgozik a kelleténél, de most megmutathatja, hogy mit tud. Vágyik a kihívásra, nem rémíti meg, ha elsőre nem sikerül valami. Optimista jelleme miatt az akadályok csak újabb erőbedobásra késztetik. Pihenésre még álmába se gondoljon, mert egy percnyi megállása sem lesz.

Bika (április 21.-május 20.)
A változás megrémíti, de higgye el, hogy boldogulni fog egyedül is. Eljött az idő, hogy ne támaszkodjon senkire, mert akkor sohasem tapasztalja meg, hogy mennyi belső erővel rendelkezik. Álljon a saját lábára, és ha elég kitartó és nem hátrál meg, akkor siker nem marad el. Az egyedül elért eredményt még sokkal jobban értékeli majd, mintha mint ha másoktól kérne segítséget.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rengeteg utánajárással elérheti, amit szeretne, és végre megvalósíthatja a célját. Igaz, hogy kemény munkára van szükség, de ha nem nyűgnek érzi, hanem izgalmas kihívásnak, akkor örömét leli a feladatban. Mivel reálisan látja a lehetőséget, nem esik majd túlzásba és nem akarja a lehetetlent megvalósítani. Kitartásra kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, ne kapkodjon.

Rák (június 22.-július 22.)
Munkába fojtja a bánatát, amiből most komoly hasznot húzhat. A munkába menekül, mert nem talál gyógyírt a problémájára, de mégis ezzel olyan sikereket érhet el, amire máskor nem volt sem kedve, sem ideje. Most minden energiáját képes csak a feladataira összpontosítani, így hibátlan munkát ad ki a keze közül. A főnökei elégedettek. Lehet, hogy gyakrabban kéne csalódnia?

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Azért, mert egyszer már csúnyán megégette magát, még ne jelentse azt, hogy már ne merjen bízni. Adjon esélyt a szerelemnek, hiszen az ajtóján kopogtat. A Jupiter bolygója pártfogásába vette, nincs mitől tartania, próbálja meg. Az ismerkedés még nem a világ vége, abból akár bármi is lehet. A folytatásról pedig még lesz bőven ideje dönteni. Lépjen, mert sokat veszíthet.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Olyan régi ismerős tűnik fel az életében, akire eddig csak, mint kedves jó barátra gondolt. A kezdeti baráti találkozókat komolyabbak is követhetik, mert egyre jobban érzik, hogy sok mindenben egyetértenek. Minél több időt töltenek majd együtt, annál nehezebb lesz az elválás és mire észbe kapnak, már el sem tudják egymás nélkül képzelni az életüket. Vágjon bele.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Reménykedik, hogy a pénzügyi dolgai kedvezően alakulnak, mert a munkahelyén ígéretet kap, hogy valamennyi pénzösszeg üti majd a markát. Igaz, hogy pontosan még nem tudja, hogy mennyi lesz a beígért összeg, ezért még ne kezdjen el felelőtlenül költekezni. Legyen pár napig türelmes, addig álmodozhat, hogy mire fordítaná. De vigyázzon, nehogy csalódás érje.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bármennyire nincs kedve az őszinte beszédhez, ebben az esetben csak ez az egyetlen járható út. A mellébeszélés is egy kényelmes megoldás, csak ezzel a kelleténél több kárt okoz magának. Mielőtt bármilyen könnyebbik úton törné is a fejét, gondolja át, hogy a tettének milyen következménye lehet. Nem könnyű feladat, de szedje össze minden erejét és tisztázza a helyzetet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Munkahelyi sikerét annak köszönheti, hogy képes egyéni megoldásokat találni a feladatára. Igaz, hogy számos ellenlábasra számíthat, de mivel a felettesei értékelik a munkáját, engedje el a füle mellett a megjegyzéseket. Nagyon megdolgozik a sikeréért, miért kellene visszakoznia, vagy engedni a nyomásnak. Rosszindulatú emberek mindig voltak és sajnos mindig lesznek.

Bak (december 22.-január 20.)
Szívósságának köszönheti, hogy mindent elér, amit csak akar. Igaz, hogy nem máról holnapra és nem is könnyen, de ez már a végeredményen nem változtat. A fáradságos munkáját a sors előbb vagy utóbb megjutalmazza, ezért most is bízzon az adottságaiban. Miért keseredne el, az első nagyobb akadály láttán, és adná fel, amikor ezek eddig sem okoztak csak az elején problémát.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Türelmetlenségével könnyen bajba sodorhatja magát, és akár anyagi veszteségek is érhetik. Kellő körültekintéssel elkerülheti a konfliktusokat munkahelyén és a családjában egyaránt. Tudatosan kerülje, hogy éles megjegyzéseivel még véletlenül se sértsen végig másokat. Viszont, ha mégis megtörténik, akkor viszont ne késlekedjen békejobbot nyújtani a sértet félnek.

Halak (február 20.-március 20.)
Vigyázzon, mert nagy az esélye, hogy a szerelem áldozatává válik. Szedje össze minden erejét és álljon ki önmagáért. Ne hagyja, hogy párja kénye-kedve szerint irányítsa, és minden úgy legyen, ahogyan azt elképzeli. Ne vegye természetesnek, hogy önmagát mindig háttérbe kell szorítania, érje el, hogy legyen „szavazati joga”. De ha csak panaszkodik, akkor minden marad a régiben.

loading...