Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp 05.29.- A csillagjegyek egyik fele jó hírekre, a másik fele...

Napi horoszkóp 05.29.- A csillagjegyek egyik fele jó hírekre, a másik fele nagy gondokra számítson. Neked mit tartogat a kedd?

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben érdekes és melegséget árasztó, hívogató légkört teremtesz magad körül. Mások gyakran telepednek köréd, csak azért, hogy jól érezhessék magukat. Állj ellen annak a késztetésednek, hogy megváltoztass másokat. 

Ha egyedülálló vagy, a kisugárzásod most önmagáért beszél. Habár hajlamos vagy olyat választani, aki kihívás elé állít, nagy esélyed van rá, hogy megtaláld az igazit még az ősz beköszönte előtt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel sokat nevettek együtt és úgy érzitek magatok, mint két jó barát, akik mélyen szeretik egymást.

Kos

Még mindig fáradtan érzed magad a hétvégi programok miatt. Egy váratlan esemény üti fel a fejét, ami arra ösztökél, hogy társaságba menj. Amint megérkezel, azonnal visszanyered az elveszett energiádat. Egy románc közeleg feléd.

Bika

Lehet, hogy már nagyon eleged van abból, hogy folyton olyan irányokba haladsz, ahol akadályokba ütközöl. Ez a minta valószínűleg azért van, hogy felülvizsgáld a tevékenységeidet és a reakcióidat. Lehet, ma olyan helyzetben találod magad, ahol szórakoztatnod kell másokat.

Ikrek

Lehet, hogy álmatlan éjszakád volt a pénzügyeid miatt, de egy kiadós pihenés és átgondolás mindjárt jobb kedvre derít. A kommunikációban brillírozol és a nyaralás hangulata állandóan körbeleng. Ideje volna tervezni egyet. Bárhol is légy, most jól tudod érezni magad.

Rák

A fáradtság most keményen erőt vesz rajtad. Engedd, hogy mások tegyenek többet annak érdekében, hogy egy esemény jól sikerüljön. Mindig úgy érzed, hogy be kell dobnod magad, ha valamilyen családi vagy baráti rendezvényről van szó.

Oroszlán

Talán most túl fáradtnak érzed magad ahhoz, hogy továbbra is lépést tarts azzal az őrült tempóval, ami körülötted zajlik. Úgy tűnik, hogy az energiád kissé elhalványult. Egy társasági eseményen, legyél házigazda vagy vendég, nagyon jól fogod érezni magad, hogy szeretett személyekkel találkozhatsz.

Szűz

Egy olyan ügyön rágódsz, ami úgy tűnik, hogy elvon a többiektől. Úgy érzed, mintha most senki nem figyelne rád, ami nem is olyan nagy tévedés. Tégy egy hosszú sétát, tisztítsd ki a fejed és vedd körbe magaddal azzal az egy-két személlyel, akik valóban fontosnak tartanak.

Mérleg

Lehet, hogy fáradtak érzed magad, de amint barátokkal találkozol, azonnal felélénkülsz. Valójában nagyon is jól érzed magad a bőrödben és ezt az összejövetelek hozzák ki belőled. Sokan fordulnak feléd, hogy érdekes híreket osszanak meg veled.

Skorpió

Ne hagyd, hogy egy váratlan esemény belerondítson a napodba. A mosolyod arra fog ösztönözni egy barátot, hogy megnyíljon előtted. Nagy érzelmi beszélgetés fog folyni köztetek. Vedd ki a részed egy közeli személlyel való ünneplésben.

Nyilas

Engedj be új tapasztalatokat az életedbe és ismerkedj meg egy olyan személlyel, akinek az életmódja merőben eltér a te normáidtól. Ez segíteni fog, hogy új kapuk nyíljanak meg előtted a világra. Ha egyedülálló vagy, akkor egy nagyon vonzó idegennel ismerkedhetsz meg.

Bak

Eléggé elnyúzottnak érezheted magad. Egy frissítő szundítás jót fog tenni. Programok tömkelege várhat rád. Lehetőséged lesz arra is, hogy egy régi baráttal találkozz, akivel újdonságokat is megoszthattok a régmúlt sztorikon kívül és nagyon jól fogjátok érezni magatokat.

Vízöntő

Valahogy úgy érzed, hogy otthon maradni jobb választás. A sok invitáció ellenére nem igazán van kedved kimozdulni és nem is lesz egyszerű kimagyaráznod magad, de tudod jól, hogy csak stresszel járna, ha beadnád a derekadat.

Halak

Arra koncentrálj, ami neked fontos. Hajlamos vagy mindig azon aggódni, hogy mit szólnak majd mások, hiszen csak akkor tudsz nyugodt lenni, ha körülötted mindenki rendben van. Próbálj meg több időt magadra szánni és azt előtérbe helyezni, ami neked fontos.

tudasfaja.com

loading...