Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp 04.23.- Nehéz lesz a hétfői nap, sok bosszankodás és probléma...

Napi horoszkóp 04.23.- Nehéz lesz a hétfői nap, sok bosszankodás és probléma vár ma ránk!

Elkezdődik ma egy újabb hét, aminek valljuk be nem mindenki örül igazán. Ha szeretnéd tudni, hogy erre a nehéz napra mit tartogatnak számodra a csillagok, most megtudhatod!

Kos (március 21.-április 20.)


Minden ez elképzelése szerint alakul és mégsem elégedett, mert az irányítást ki kell adnia a keze közül. Új ismerőse legalább annyira erős egyéniség, mint ön és nem szeretne a második helyre szorulni. Viszont két dudás nem fér meg egy csárdában, így igencsak fel van adva a lecke. A kérdés már csak az, hogy a szerelem vagy az elsőség- és győzelem vágya az erősebb-e.

Bika (április 21.-május 20.)


Nehezen képes a feladataira koncentrálni, mert bár nem nagy, de bosszantó nehézségekkel kell megbirkóznia. Apró-cseprő ügyek kötik le az idejét, emiatt egyre jobban gyűlnek az el nem végzett feladatai. Az idegeskedés fölösleges, nem segít, sőt csak ront a helyzetén, mert a stressz asztmához vagy emésztési panaszokhoz, esetleg bőrkiütéshez vezethet.

Ikrek (május 21.-június 21.)


Igyekszik elfogadni a párját, minden rossz szokásával és viselkedésével, de érzi, hogy ez rengeteg energiájába kerül. Szívesen alkalmazkodott idáig, de mivel valaki megérintette a szívét, már ez nem megy olyan könnyen. Jóval hamarább meglátja kedvesének azokat a hibáit, amelyek idáig fel sem tűntek. Most viszont a legkisebbet is óriási nagynak látja.

Rák (június 22.-július 22.)


Az elképzelése jó, nem lehet kifogást találni benne, csak a kivitelezés az, ami nem mehet zökkenőmentesen, mert nincs tökéletesen megszervezve. Több minden hiányzik ahhoz, megvalósulhasson. Fontos, hogy újra alaposan átnézze, és még időben kijavítsa a hibákat, máskülönben csak veszteség érheti. A kapkodás és a felületesség a legnagyobb ellenségei.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)


A bizalom szép dolog, de azért nézze meg, hogy kiben bízik meg. Ne csak a szívére hallgasson, hanem az eszére is. Megismerkedhet valakivel, aki azonnal rabul ejti, de mivel még alig ismeri, nem szabad minden szavát készpénznek venni. Hagyjon időt arra, hogy jobban megismerje az új választottját, mert nem minden az erős vonzalom, hisz könnyen elvakíthatja.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)


Emlékezetessé szeretné tenni kedvesének a mai napot, ezért valami nagy meglepetésen töri a fejét, amivel elkápráztatja. Igaz, túlságosan nagy költségekbe nem szeretné verni magát, csak valami szerény ajándékon töri a fejét. Már látja, hogy az elkápráztatás nem olcsó mulatság, ahhoz sokkal jobban ki kellene nyitnia a pénztárcáját. Ahhoz pedig nem fűlik a foga.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)


Bízik a sikerben, és nem is alaptalanul, hiszen minden tőle telhetőt meg is tesz érte. Csak a céljára összpontosít, mert ha eléri, akkor valóra válthatja a régóta dédelgetett álmait. A sors segítségében sem fog csalódni, hiszen most nem gátolja, hanem épp egyengeti az útját. Igaz, ha csak ölbe tett kézzel ülne és a sült galambot várná, akkor terve csak ábránd maradna.

Skorpió (október 23.-november 21.)


Hiába halálosan fáradt, akkor se adja fel, most már ne hátráljon meg. Butaság lenne éppen a cél előtt visszakoznia. Inkább szorítsa össze a fogát és csak a kitűzött célt lássa, s használja fel az utolsó energia tartalékait is. Most ha feladná, akkor az eddig elért eredménye semmivé válna, és ezt nem engedheti meg magának. Higgye el, jó úton jár, nem kerget illúziókat.

Nyilas (november 22.-december 21.)


Annyi a teendője, hogy ki sem látszik belőle, de nem is bánja, mert addig sem kell a problémáival foglalkoznia. Úgy érzi mostanában magát, mint akire rá jár a rúd és ebben van is némi igazság. Igyekszik fontossági sorrendet felállítani, hogy melyik problémája megoldásához is fogjon hozzá először, de rá kell jönnie, hogy egyik sürgősebb, mint a másik.

Bak (december 22.-január 20.)


Bármilyen üzlet megkötéséhez is kezd, vegye számításba az időt, mint fő tényezőt, mert azonnal a terve nem fog sikerülni. Többszöri tárgyalásra van szüksége ahhoz, hogy alaposan megvitasson és átlássa dolgokat. Mivel az üzlet fele is a saját érdekét nézi, ezért ne számítson könnyű menetre. Viszont, ha kompromisszumot köt, akkor hamarább megköttetik az üzlet.

Vízöntő (január 21.-február 19.)


Ideges és feszült ezért komoly összeütközésbe kerül a legközelebbi hozzátartozójával. Meg sem fordul a fejében, hogy bántsa, de mégis rá zúdítja minden mérgét, holott nem tehet semmiről. Balszerencséjére nem találja jókedvében, emiatt bele tudja vinni a vitába, aminek így se vége, se hossza. Miután lecsillapodik, már békülne, de ez nem egyszerű.

Halak (február 20.-március 20.)


Döntések előtt áll, de most ez nem aggasztja, mert már régóta szeretett volna változtatni és megtenni a szükséges lépéseket. Nagyon reménykedik, hogy a változás majd új színt hoz az életébe, mert már állóvízként élte meg az eddigi életét. Magabiztosan halad a tervei végrehajtásában és meg sem fordul a fejében, hogy elképzelései közül bármelyik is nem sikerülne.

Kövess Minket Minden Nap! Égi Útmutatás, Horoszkóp, Ezotéria

loading...