Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Nagy meglepetést tartogat mindenki számára a 2017-es őszi horoszkóp!

Nagy meglepetést tartogat mindenki számára a 2017-es őszi horoszkóp!

Hirdetés

Lehet meg fogsz lepődni, mi mindent tartogat számodra. Tedd le a sütőtök lattédat kedves olvasó, mivel éppen utadba akadt ez évi őszi horoszkópod.

Kos

Kedves Kos, faltörő lendületed – fejjel a falnak – régóta rutinszerű. Inkább érezted úgy, hogy stagnáltál ebben az évben, unalmasan beleragadtál az igazi mókuskerékbe. De ahogyan a levelek kezdik megváltoztatni színűket, egyúttal új hullámok is érkeznek.

Hirdetés

Érkezni fog egy lehetőség, melynek köszönhetően alkalmad lesz változtatni az életeden, akár elköltözni egy új helyre, lazítani a kötöttségeken vagy éppen valami teljesen szokatlant csinálni. Szerelmi ügyeket tekintve a a csillagok a Jupiterbe tolódnak október körül, ami azt jelenti, hogy ha párkapcsolatban élsz, a dolgok kezdenek nagyon párásak lenni- jó értelemben!

Bika

Az ősz teljes fordulatot vesz számodra kedves Bika. Lehet, hogy a 2017-es év rossz lábbal indult, még mindig van lehetőség jó irányba fordítani a dolgokat. Szabadítsd ki magad a mérgező kötelékek szorításából, amelyek leláncoltak egész tavasszal és nyáron

Lehetséges, hogy ez a negativitás tartott vissza eddig a barátoktól, családtól vagy egy szerelemtől, megvan benned a képesség, hogy felszabadulj. 2017-es emlékeztetőként jegyezd meg, fantasztikusan fgod érezni magad. Romantikusan kifejezve, komoly intimitás fog szikrázni a levegőben és talán még valami nagy dolog is készülődik. Remélhetőleg a szerelmi életed jól fog alakulni, hiszen a csillagok állása is csodákat ígér.

Ikrek

A csillagok jelen állása nagyon jó hatással van az Ikrekre. Mind a két oldalad összhangban van egymással és talán bizonyos stabilitást is érzel az életedben. Most van itt az ideje, hogy összpontosíts arra a bizonyos vágyadra, legyen az szerelem, új karrier vagy valami közelgő dolog elérése, mint pl. egy lakás hosszútávú bérbe vétele.

A Jupiter a környékedre fog költözni október körül, ezzel egy leheletnyi energiát adva, szóval miért is ne mehetnél el egy üdülésre valakivel? Végre az éppen aktuális kemény munkád és törekvésed is ki fog fizetődni. Előléptetést szerettél volna. Lehet azt is megkapod.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Hirdetés