Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj – Most jött a hír Zalatnay Saroltáról

Nagy a baj – Most jött a hír Zalatnay Saroltáról

Hirdetés

A napokban töltötte be a 76. életévét Zalatnay Sarolta, aki a születésnapja kapcsán jó hírekről számolt be. Elárulta, hogy egyelőre maradhat a jelenlegi otthonában, vagyis nem kell albérlet után néznie, nem került az utcára. – írja a Blikk.

 

Hirdetés

Az énekesnő tavaly került bajba: a magas törlesztőrészletek miatt elvesztette a házát, és ideiglenesen az egyik barátja otthonába költözött, aki családostul Németországban kezdett új életet.

Ám akkor még arról volt szó, hogy Cini mindössze két év haladékot nyert az albérletkeresést illetően, ugyanis az ismerősei visszajönnek majd Magyarországra. Ám most úgy fest, erre nem a közeljövőben kerül sor.

Úgy tűnik, az ismerősöméknek nagyon bevált a külföldi élet, és valószínűleg eltart majd még egy darabig, mire hazaköltöznek, ha egyáltalán erre sor kerül. Ennek egyfelől örülök, hiszen nagyon megszerettem ez a környéket, szinte el sem tudnám képzelni az életemet máshol.Az egyetlen bánatom, hogy hiányzik a lányom, Niki, aki dolgozik, és a legtöbbször Pesten van. Persze, minden héten meglátogat, illetve telefonon is sokat beszélünk, tehát nem hiszem, hogy sokat változtatna a kapcsolatunkon, ha a fővárosban keresnék lakást

– mondta Zalatnay Sarolta, akinek jelenleg rengeteg koncertje van, ezért a két ünnep között kerít majd rá alkalmat, hogy a barátai és a szerettei körében megünnepelje a születésnapját. A bulit idén is izgatottan várja, ám a gyász beárnyékolja a boldogságát.

– Nagyon szeretem a születésnapomat, s mindig megadtam a módját az ünneplésnek: egy időben akkora bulikat tartottam, hogy a vendégeket limuzinok és kisbuszok hozták. Ám egyre inkább fogy az a csapat, akikkel annak idején összejártunk, ugyanis rengeteg barátomat, szerettemet veszítettem el az utóbbi időszakban, és – sajnos – az idei év sem telt el szomorúság nélkül, hiszen két barátnőm is meghalt, akik tavaly még mellettem voltak.Ez pedig beárnyékolja az ünneplést – magyarázta az énekesnő, aki a történtek ellenére próbál pozitív maradni, s aki elárulta, hogy a születésnapjain gyakran csinál számvetést az életéről.

– Sokszor végigveszem, hogy melyek azok az események az életemben, ahol valamit elrontottam, vagy mik azok a dolgok, amiken nem tudok túllépni. Például ilyen számomra az önéletrajzi film, amivel már évek óta kínlódok, hogy megvalósuljon.

Sokan mondják, hogy milyen színes az életem és mennyire jó lenne, ha ebből születne egy film, ám különböző okok miatt eddig ebből nem lett semmi. Ám ha minden jól megy, januárban már aktívan elkezdünk foglalkozni a projekttel, márciusban pedig már forgatni is szeretnénk – zárta Cini.

Hirdetés